facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dog4U Hondenschool

Dog4U Hondenschool

Info

Al 12 jaar de gezelligste en leukste hondendagopvang in het centrum van Nederland.

Geschiedenis

Hondendagopvang:
Wij beschikken over 7 speelweide's. De honden leven bij ons in roedels waardoor ze optimaal gesocialiseerd worden en/of blijven. De honden spreken immers elkaars taal en begrijpen elkaar heel goed. Wij zorgen voor de structuur in de roedels en zorgen voor duidelijke grenzen. Dit geeft de honden rust en vertrouwen. De honden worden ingedeeld op leeftijd, grootte en/of raseigenschappen. Tussen de middag gaan de honden binnen even rusten en krijgen iets lekkers.. Bij slecht weer kunnen de honden naar binnen. Voor de puppen hebben we een aparte speelweide en hanteren we de norm "5 min. per maand" buiten spelen en dan binnen "eten en slapen". Natuurlijk is er voldoende tijd om te spelen en te knuffelen.

Hondenschool:
We beschikken over een groot trainingsveld met een gezellige kantine en voldoende parkeergelegenheid. Vanzelfsprekend wordt er alleen les gegeven door bekwame en gediplomeerde instructeurs en instructrices. U kunt bij ons terecht voor: Puppycursussen, Gedrag en Gehoorzaamheidscursussen, Heropvoeding, DogDance, Treibball, Combisport, Behendigheid en Speuren.
Daarnaast worden er regelmatig theorieavonden georganiseerd. Wij staan 6 dagen/ avonden per week voor uw klaar met vragen over het gedrag van uw hond.

Dog-Drop:
Met onze veewagen staan we 's morgens van 7.00 uur tot 8.15 op de Dog-Drop t.o. het AC De Meern restaurant bij de A12. De veewagen is omgebouwd tot een speciaal voor de honden ingerichte wagen. U kunt uw hond daar 's morgens afgeven, waarna we om 8.15 vertrekken naar de speelweide's.

Adres: Ringkade 5a, 3545 NK Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 06-40807817
Stad: Utrecht
Route: Ringkade 5a
Postcode: 3545 NK


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Hondenschool provincie Utrecht, Puppycursus Utrecht, Puppycursus Utrecht Leidsche Rijn, Puppycursus Bilthoven, Dog4u kennelcare, Indoor hondenschool, Agility training Utrecht, Woofexperience
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meer plezier met je hond Meer plezier met je hond 6 km Informatie over honden en het druk-,en pijnvrij opvoeden van honden.
Woofexperience Hondenschool Woofexperience Hondenschool 7 km Bij WoofExperience staat samenwerking tussen baas en hond en plezierig trainen zonder...
Woofplaytime hondenspellenuitleen Woofplaytime hondenspellenuitleen 7 km WoofPlaytime is een hondenspellenuitleen in Utrecht. Hier kunt u spellen huren voor u...
URV URV 7 km Fijne club met mensen die kennis hebben van hun vak!
Recensies
Fijne honden training school
Fijn dat de hond hier met oud en nieuw mag logeren.
Goede cursussen en een top dagopvang. Ze kijken goed naar de hond en waar hij of zij past. Al onze honden vinden en vonden het er geweldig.
Geweldige opvang voor honden, veel kennis, uw hond is in goede handen. Tevens verkoop van KVV vers vlees voor uw hond. Van " honden eten gezond"
Ik laat mijn teckels Ollie en Pien met een gerust hart achter bij Dog4u. Ze vinden het er super leuk! Een fijne, huiselijke en ongedwongen sfeer, en de open haard brandt gezellig binnen. Het team van Olga en Kees: vriendelijk, professioneel en flexibel. Ik ben dus erg tevreden!
Vandaag een privé les gehad ivm angstig gedrag van onze hond. Heel veel geleerd, super prettig contact en heel deskundig! Positief verrast!
Kennis, kunde, heel klantvriendelijk, servicegericht, meedenken en zoeken naar mogelijkheden. Maar bovenal vindt onze hond het er geweldig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid