facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dog Training Anya Perrée

Dog Training Anya Perrée

Info

Speurhondenschool SPPD erkent, KNPV MCC en speur en kynologisch instructeur. 3 hectare groot en kantine. We worden wel gekopiëerd maar niet geëvenaard.

Geschiedenis

Speurhondenschool, KNPV Master Class Coach, Training & Gedrag.



"Onze hondenschool biedt diverse cursussen voor puppy’s en volwassen honden. Loopt U met Uw hond tegen problemen aan? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Van pup, kruising tot rashond, alle honden zijn van harte welkom bij ons. Dus ook bij honden met ongewenst gedrag zoals, angst, onzekerheid, opwinding of frustratie ondersteunen en helpen wij u.Daarnaast is Anya Perrée SPPD geaccrediteerd. SPPD erkende instructeurs hebben een erkend diploma Kynologisch Instructeur en volgen jaarlijks beroepsgerichte nascholingen. Want het is belangrijk dat U en Uw hond de beste begeleiding krijgen!"
Adres: Louisenburgweg 35, 5916 Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 31650682882
Stad: Venlo
Route: Louisenburgweg 35
Postcode: 5916


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 20:30
Dinsdag: 18:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Puppycursus Venlo Leurs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PuppyTalk PuppyTalk 2 km Honden en hun baasjes
Recensies
Wij hebben een oud duitse herder van 3 jaar oud. Hiermee hebben we verschillende cursussen gevolgd. Hiermee helaas weinig resultaat bereikt qua gedrag zijnde. We waren ook erg sceptisch toen we met deze cursus bij Anya begonnen. Nu 3 maanden verder en de cursus afgerond zijn we ontzettend tevreden met het behaalde resultaat! We zijn nog niet waar we moeten/willen zijn. Maar met de handvaten die we van Anya gekregen hebben gaat dat de goede richting uit. Wij zijn Anya zeer dankbaar voor de fijne lessen die ze ons heeft gegeven. We zijn in korte tijd zowel wij als baasjes maar ook Akila als hond flink gegroeid. Op naar de volgende cursussen bij Anya. Liefs. Nicky & Daniël Spijksma.
Vertaald door Google Toptraining! Origineel Top Training!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid