facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dog Food Limburg

Dog Food Limburg

Info

Dog Food Limburg is een lokaal bedrijf wat 100% natuurlijke voeding en snacks heeft voor honden en katten van jong tot volwassen voeding.



"Dog Food Limburg: 100% natuurlijke voeding voor een eerlijke prijs. Voor iedereen moet natuurlijke voeding betaalbaar zijn! Vraag naar de mogelijkheden"
Adres: Netelstraat 7, 6413 SN Heerlen
Telefoonnummer: 0616018032
Stad: Heerlen
Route: Netelstraat 7
Postcode: 6413 SN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dogmeat, Degomeat online bestellen, KVV online bestellen, Degomeat bestellen
Recensies
Beste keuze voor onze hondjes wat ik heb kunnen maken ! Eerst was ik heel sceptisch om over te gaan op vlees! Maar wat een verandering in huid, haar,ontlasting,jeuk en onzuiverheden en niet te vergeten bij onze veteranen hondjes het Gewicht ! Alles zit werkelijk in balans! 1 een woord Geweldig Daarbij Jikke de eigenaresse weet waar ze van spreekt. Niks is haar teveel om je te helpen de goede keuze te maken kwa vlees of supplementen die je nodig hebt. Echt een aanrader en voor ons niks anders meer. Jikke je bent een topper Je doet je werk met passie en vanuit je Daar mag menig iemand zich een voorbeeld aan nemen. Lieve groetjes Petra Diva Ruby Babs Keetie
Ik belde Jikke op een blauwe maandag op om te informeren naar de brokken die zij verkoopt. Ze nam de tijd om mijn verhaal aan te horen. Jarenlange ellende met diverse merken brokken, verwaarloosde Spaanse straathonden met een overgevoelig maag en darm stelsel. Dankzij het kundige advies van Jikke ben ik KVV gaan gebruiken en daar ben ik haar tot op de dag van vandaag dankbaar voor. Zij is ongelofelijk betrokken; honden en alles erom heen is haar passie. En dat merk je aan alles. Ze heeft een behoorlijke portie kennis in huis, maar doet er ook alles aan om bij te blijven leren. Zij is heel kritisch naar haar eigen product toe. Haar service is gewoon niet anders dan geweldig te noemen. Ik ben héél blij dat ik op die blauwe maandag toevallig háár gebeld heb!
Op advies van Jikke overgestapt naar vers voer omdat onze hond een erg onaangename lichaamsgeur had. Na 3 dagen geen nare geurtjes meer. Hond wil zelfs geen ander voer meer......de traktaties zijn overigens ook geweldig. Goed advies, goede service en goede producten.
Er zijn maar weinig mensen die begrijpen dat goede natuurlijke voeding het allerbelangrijkste is om een hond gezond oud te laten worden.Bij Dog Food Limburg begrijpen ze dat héél goed. Jaren geleden ben ik me gaan verdiepen in hondenvoer .En mensen jullie willen niet weten wat de grote fabrikanten allemaal door dat hondenvoer heenmalen.Echt horror !! Neem eens de moeite en Google eens naar wat er allemaal hondebrokken wordt verwerkt. Bij Dog Food Limburg begrijpen ze wat eerlijke hondenvoeding is temeer dat deze vriendelijke mensen zelf hele grote dieren liefhebbers zijn. De voeding die ze verkopen is allemaal 100% natuurlijk en vrij van al die gevreesde troep die zo slecht is voor onze geliefde viervoeters. Van ons krijgen 10 sterren ook al kunnen we maar beoordelen met 5. Onze kleine vriend een Jack Russel met een Niet al te hoge levens verwachting door zijn zware hartruis, is door goede gezonde voeding toch nog 18 jaar mogen worden. Chapeau voor Dog Food Limburg, ga zo door mensen.
Super snelle goede service en leuk verpakt met een leuke strik er omheen. Mijn Mr B vind het vlees super lekker en de snacks geweldig. Jikke je bent een topper een pootje en lebs van Mr B
Dogfood Limburg is de beste keuze als je op zoek bent naar goede kwaliteit voeding voor een eerlijke prijs. De woorden “husky” en “gevoelige maag” of “moeilijke eter” worden te vaak in één zin genoemd, maar waar andere winkels/verkopers ons tekort schieten of torenhoge prijzen hanteren, houdt Dogfood Limburg juist rekening met de behoeften en wensen van mij en mijn hond. Super service, wij zijn heel tevreden!
Dog food limburg , wij zijn een gezin met 2 grote boerboels , onze honden hadden veel last van diaree en allergie , we hebben toen jikke leren kennen van dogfood limburg , door haar en haar kennis van zaken zijn we anders beginnen voeren en voelen de honden zich super , we geven ze altijd rauw van dogfood limburg , ook de bezoeken van jikke zijn altijd een plezier voor de honden en ons en ondertussen zijn ze vrienden geworden van ons en de honden . Dofood limburg kan ik zeker aanraden want die mensen staan je bij met raad en daad en geven niet op , je bent er niet gewoon een ... klant , maar ze houden van dieren en dat merk je . Wij zijn zeker overtuigd gr freddy en lutgarde dikke lebber van Aslan en Nala
Super lieve dame, met een groot en warm hart voor alle dieren, snelke en superservice met de leveringen, altijd klaar om deskundig advies geven over de voeding, problemen of gedrag enz van je lievelingen. Topservice en een Topwinkel.
Zeer tevreden. Fijne persoonlijke service en de hond doet het geweldig op de kvv voeding en lekkere snacks
Altijd tevreden over de heerlijke snacks voor mn hondje, t verse vlees en de fijne service.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Dog Food Limburg met het openbaar vervoer


Heerlen, Kampstraat 160 meter
4
Heerlen, Kampstraat 170 meter
4
Heerlen, John Franklinstraat 230 meter
4
Heerlen, John Franklinstraat 250 meter
4
Heerlen, Schrieversheideweg 460 meter
4

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid