facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dog Choice Hondentraining & Coaching

Info

Je gaat opvoeden op basis van vertrouwen en je hond leren de goeie keuze te maken. Door samen te werken ga je elkaar begrijpen en samen meer plezier hebben

Geschiedenis

Het logo van Dog Choice zie je een leuke Hond aan de LIJN. Deze staat voor; Verbinding, Veiligheid, Vertrouwen, Begeleiden, Samenwerken en niet trekken.

Adres: Boven Boukoul, 6071 AC Swalmen
Telefoonnummer: 0615598903
Stad: Swalmen
Route: Boven Boukoul
Postcode: 6071 AC



op zoek naar gerelateerd: Puppycursus Leudal, Puppy cursus Roermond, Puppycursus Midden Limburg, DogTalk hondenschool, Bushy Tails, Hondenschool Melick, Hondenschool Plato, Dogstalk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bushy Tails hondenschool Swalmen Bushy Tails hondenschool Swalmen 4 km Goede, betrouwbare hondenschool; zeer goede, leuke en professionele trainingen worden...
Recensies
Heel tevreden! Positieve en duidelijke manier van lesgeven. Ze heeft veel ervaring en weet waar ze het over heeft, dat merk ik telkens weer tijdens de lessen. Inmiddels al ruim een jaar cursussen aan het volgen en komend jaar volgen er zeker weten nog een aantal!
Leerzame cursus met aandacht voor hond en baasje. In ons geval: ook lessen apart ivm vakantie periode. Zeer bevlogen instructrice!
Ik was hier met mijn tweede hond voor een puppy-cursus. Ze zijn scherp op nieuwe ontwikkelingen in hondentraining, dus ik leerde, deels onverwacht, een hoop nieuwe dingen vergeleken 15 jaar geleden. Kleine groepen en veel persoonlijke aandacht, niets te klagen!
Samen met mijn hond heel veel geleerd, met geduld en vertrouwen kom je overal. Door de fijne begeleiding van marie-josé loopt mijn hond nu heerlijk los door het bos!
Samen met Aedan de lessen Impuls Control Delphi gedaan. Een fijne cursus met precies de juiste aanpak voor mijn hondje. Wij gaan zeker verder met deze aanpak en met een andere cursus op deze plek. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Fijne hondenschool. Mariejose heeft veel aandacht voor hond en baasje. Positieve training. We hebben er echt veel aan gehad. Zelf privéles gehad. Was erg prettig. Zeker een aanrader voor iedereen die met zijn hond bezig wil zijn!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid