facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dog and Senior Foundation

Dog and Senior Foundation

Info

Dog and Senior Foundation is een goed doel wat zich inzet om senioren en hun trouwe maatje, de hond, bij elkaar te houden of te brengen.

Overweeg je om donateur te worden en wil jij je hart volgen? Daar maak je heel veel honden en senioren heel blij mee!

Geschiedenis

Dog and Senior Foundation is een goed doel wat zich inzet om senioren en hun trouwe maatje bij elkaar te houden of te brengen.

Het is voor ouderen in onze samenleving onmogelijk om hun hond mee te kunnen nemen in het verzorgingshuis. Dog and Senior Foundation bekostigt de opvang van deze honden. Wij vangen honden met deze achtergrond en honden met speciale bepalingen op in Dierenpension Faunatuurlijk. De kosten voor de hond worden vergoed uit de Foundation.

Om de honden een nieuw bestaansrecht te geven zijn deze woonkamers open voor bezoek. Senioren uit verzorgingshuizen kunnen dagelijks de honden bezoeken, een kopje thee of koffie drinken, rustig een krantje lezen of bij mooi weer een ommetje wandelen door het natuurgebied. Beide partijen krijgen zo weer een maatje terug! Het is zelfs mogelijk om een eigen hond in de Foundation onder te brengen die dagelijks bezocht kan worden.

De Dog and Senior Foundation heeft een ANBI-beschikking. Steun de Dog and Senior Foundation en adopteer nu een hond! Ga naar https://dogandsenior.com en maak het grote verschil voor een klein bedrag.

Donateur en/of dierenvriend worden? Vanaf 3 euro verandert u al een dierenleven en mensenleven!

Online doneren kan via https://dogandsenior.com/donaties-sponsoring-giften-erfenis/

Dierenvriend worden? Ga naar https://dogandsenior.com/adopteer-een-hond/

Onze taak

In een wereld waarin de connectie tussen mensen, dieren en natuur steeds meer afneemt zien wij het als onze taak dit tij te keren. Meer en betere kansen voor iedereen creëren. Samen verbonden zijn en elkaar continue versterken middels het bundelen van vaardigheden en materialen.

Nooit voor minder dan topkwaliteit gaan, de beste zorg en de beste hulp bieden. “Gewoon” de beste zijn in wat we doen en wie we zijn is niet goed genoeg, omdat we altijd op zoek zijn naar ruimte en mogelijkheden voor verbetering.

Onze focus ligt bij het ontwikkelen van onszelf en onze diensten. Wij zien een toekomst voor ons waarin keuzes niet ondergeschikt zijn aan geld, tijd of inzet. Een goed doel met een groot hart.

Adres: Bovennieuwlandsweg 1, 9541SZ Vlagtwedde (gemeente)
Telefoonnummer: 0599–638309
moc.roinesdnagod@ofni
Stad: Vlagtwedde
Route: Bovennieuwlandsweg 1
Postcode: 9541SZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Samen voor een betere wereld Samen voor een betere wereld 0 meter Het verbinden van mensen, dieren en de natuur met het welzijn van ‘onze aarde’ centra...
Westerwolde in actie Westerwolde in actie 4 km Tijdens de Week der Besten zet RTV Westerwolde zich in voor het goede doel. In 2019 i...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid