facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doesburg Coaching, begeleiding en advies

Doesburg Coaching, begeleiding en advies

Info

Ik help professionals met stress- en burnout verschijnselen en loopbaanvraagstukken. Mijn werkwijze is resultaatgericht, positief en pragmatisch.



"Cindy Doesburg is meester in de rechten Universiteit van Amsterdam, 2002 en heeft daarnaast de Erkende Leergang Professioneel Coach Coachboulevard, 2015 succesvol afgerond. Deze post HBO opleiding is erkend door St!R. De Stichting Registratie, kortweg St!R, is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties en registers beheert van supervisoren, coaches en overige professioneel begeleiders. StiR is daarmee een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland."
Adres: Santpoortse Dreef 94, 2071 TP Santpoort-Noord
Telefoonnummer: +31626106045
Stad: Santpoort-Noord
Route: Santpoortse Dreef 94
Postcode: 2071 TP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A-slotenservice 06-13935064 A-slotenservice 06-13935064 480 meter Rob heeft na mijn verhuizing nieuwe sloten bij mij geplaatst. Zoals besproken heeft h...
The Confetti Collective The Confetti Collective 667 meter Create. Inspire. Connect
Prelux Design Prelux Design 951 meter
Hoveniersbedrijf BART Hoveniersbedrijf BART 955 meter Prima bedrijf voor tuin aanleg en onderhoud
Recensies
Inmiddels heb ik meerdere individuele trainingen bij Cindy mogen volgen. Een warm persoon die je op een professionele, toch zeer ontspannen manier laat omdenken, patronen leert herkennen en bewustwording creëert. Cindy heeft mij op een hele heldere en liefdevolle manier geholpen bij mijn ontwikkelreis, voor zowel privé als werk gerelateerde drempels. Jouw warmte, manier van luisteren en inlevingsvermogen maken jou dé coach die een ieder zich zal wensen. Ik beveel Cindy van harte aan!
Ik maakte telefonisch kennis met cindy en wat mij direct positief opviel is dat zij echt luistert. Toen we samen het coach traject in zijn gegaan vond ik het erg fijn dat ze af en toe, waar nuttig en bijdragend, wat over zichzelf deelde waardoor een vertrouwensband snel groeide. Daarnaast weet ze scherpe vragen te stellen en hield ze mij de nodige spiegel voor. Kortom, een coach om aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid