facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doensen sfeerhaarden & bouwbedrijf

Doensen sfeerhaarden & bouwbedrijf

Info

Een knapperend haardvuur, een gloedvolle kachel, een romantische schouw. Vurige verlangens gaan in vervulling bij Doensen sfeerhaarden in Venlo. Maar ook met uw wensen op het gebied van bouw, aanbouw of renovatie kunt u bij ons terecht.



"Doensen brengt sfeerVan je huis een echt thuis maken. Een plek waar je graag bent, waar je tot rust komt. Gezelligheid en comfort gaan hand in hand. Dat is precies de uitdaging waar Doensen telkens voor tekent. Ons bedrijf kent twee onderdelen: Doensen Bouwbedrijf en Doensen Sfeerhaarden. Als je op zoek bent naar een betrouwbare, lokale aannemer, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar met evenveel plezier en kennis van zaken installeren wij bij je thuis een mooie sfeerhaard.Beide onderdelen van ons bedrijf versterken elkaar, vullen elkaar prima aan. Al meer dan een eeuw lang bouwt Doensen, brengen wij sfeer in huis. Betrouwbaarheid, vakmanschap en ruime ervaring. Wij tekenen daar telkens opnieuw voor."
Adres: Minckelersstraat 13, 5916 PE Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: +3177-3513049
Stad: Venlo
Route: Minckelersstraat 13
Postcode: 5916 PE



op zoek naar gerelateerd: Gashaard Venlo, Haardenwinkel Limburg, Elektrische haard Venlo, Haarden en kachels Tegelen, Openhaardencentrum Deurne, Succeshaard, Haardstede MAASBREE, Pelletkachel Venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Interior Group Venlo Interior Group Venlo 2 km Kwaliteit! Echte vakmensen!
Best House Best House 3 km
Recensies
Fijne onderneming die meedenkt over de verschillende opties om onze houtkachel te plaatsen. We hebben over de opties goed moeten nadenken. Er was begrip vanuit Doensen en er werd niet aangedrongen op een snel besluit. De levering en plaatsing van de kachel verliep perfect. Tevreden met de algehele service.
Heel slechte communicatie. We zijn in de showroom geweest. Op advies van meneer aldaar een mail gestuurd met foto’s en afmetingen om een afspraak te plannen. Vervolgens anderhalve week radio stilte. Daarom hier achteraan gebeld, zouden er binnen een week op reageren. Inmiddels zijn we vijf weken verder en nog steeds niets van ze vernomen.
Wij zijn zeer tevreden over de keralit gevelbekleding die door Doensen bouwbedrijf bij ons is aangebracht. Ook het deskundig advies van de directie en de prettige samenwerking met hun medewerker Lukas hebben bijgedragen aan dit tevreden gevoel.
Onlangs het door de firma Doensen georganiseerd "stookevent" bijgewoond. Na een uiterst gastvrij ontvangst met koffie en thee een zeer informatieve avond mogen beleven. Wij zijn reeds jaren "van het gas af" en verwarmen ons huis uitsluitend op hout en pellets gestookt in toestellen van de fa. Doensen. Dit steeds met volle tevredenheid over voorlichting en service. Afspraken worden nauwkeurig nagekomen en de servicebeurten accuraat en schoon uitgevoerd. Nu wij overwegen onze inzethaard te vervangen door een hybridepellethaard zullen wij ons zeker weer laten leiden door het betrouwbare en deskundige advies van de fa.Doensen.
Monteur werkt secuur en heeft de Pelletkachel naar wens en pergect aangesloten!! Enige dagen na gebruik van de kachel hadden wij nog enkele vragen. Wij kregen een snelle terugkoppeling en goede afhandeling. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met de firma Doensen.
Ik had een probleempje met mijn Bellfire gashaard, heb toen Doensen gebeld voor een oplossing, ik dacht zelf dat het de thermokoppel was, deze heb ik vervangen, maar het probleem bleef nog, weer Doensen gebeld, en na een uitgebreide informatie het probleem verholpen, ik had de haard daar niet gekocht maar toch kreeg ik een vriendelijk en behulpzaam advies, een haard kopen zou ik de volgende keer zeker doen. Doensen laat je niet in de kou staan, hartelijk dank voor uw steun. Groet Harry
Erg prettig geholpen in de voorbereidende fase wat betreft de mogelijkheden. De Wanders S60 hoekhaard is inmiddels geïnstalleerd door vakkundige medewerkers van de firma Doensen. Nu enkele openstaande afwerkpunten zijn afgewerkt zijn wij erg tevreden over het eindresultaat!
Ondanks dat ik mijn gashaard niet bij hun had gekocht, hielpen ze mij heel vriendelijk, snel en kundig met de reparatie ervan. Dikke 5 sterren!!!
Onderdelen besteld voor mijn gaskachel Goed advies en zeer goeie sevice doet het weer perfect.blij mee.
Prachtig eindresultaat van onze Spartherm roomdivider openhaard! Met dank aan originele oplossingen van team Doensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid