facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doedorp

Doedorp

Info

Doedorp is jaarlijks 1 week lang hutten bouwen, knutselen, broodjes bakken etc. voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in Zevenaar.

Geschiedenis

Doedorp 2019 is van 12 t/m 16 augustus bij de Breuly in Zevenaar.

Beleef de spanning van Doedorp 2019 als Westerndorp, in een week van avontuur en leuke activiteiten! Zoals altijd zijn er de bouwhoeken, de spelletjeshoek, de knutselhoek en nog veel meer. En als je het toch even niet meer weet: de spelhoek! Deze hoeken zijn bijna elke dag open. Hieronder staat een kort overzicht van wat er iedere dag op Doedorp te beleven is.

Maandag
De officiële Doedorp opening. We beginnen met het bouwen van de hutten en ‘s middags gaan ook de eerste hoeken open.

Dinsdag
Zoals ieder jaar is er ook dit jaar op de dinsdag weer een springkussen, maar natuurlijk kan je altijd verder bouwen aan je hut of een kijkje nemen in een van de hoeken.

Woensdag
Vandaag mag je weer verder aan de hut bouwen en zijn alle hoeken de hele dag open. ’s Middags komt misschien de brandweer.

Donderdag
’s Ochtends gaan we handelen. Het is de bedoeling dat je spulletjes van thuis meeneemt die jij bijvoorbeeld zelf niet leuk meer vindt. Vraag wel aan je ouders of je de spulletjes mee mag nemen (misschien dat zij ook nog wel iets hebben dat je mag verhandelen). Je kan deze spullen ’s ochtends verkopen voor Doedorpgeld en met dit geld kan jij dan weer “nieuwe” dingen aanschaffen bij andere kinderen.

Je hoeft geen echt geld mee te brengen.

Vrijdag
’s Ochtends maken we de hutten extra schoon en extra mooi, want jouw vader, moeder, opa, oma en wie je maar wil mogen 's middags komen kijken op de oudermiddag. Vanaf 12:30 uur is je familie welkom. De hoeken zijn dan open en er is nog veel meer! Je vader, moeder, opa en oma mogen natuurlijk met alle activiteiten meedoen. Aan het eind van de middag sluiten we Doedorp af met de ontknoping van het toneelspel.

LET OP: Vanwege het eindspel gaan de wijken dicht om 14:00 uur. Vanaf 14:00 uur kan je dus niet meer je hut laten zien, maar er is nog wel veel meer op het veld te doen!

De voorverkoop van de weekkaarten start 21 juni 2019 bij onze voorverkoop punten. Deze weekkaarten kan je omruilen voor een toegangsbandje op zaterdag 10 of zondag 11 augustus tussen 12:00-13:00 uur.

En wist je dat als je een Gelrepas hebt, je helemaal gratis mee kan doen? Hiervoor moet je je wel even aanmelden via [email protected] of bel naar 0316-79 45 41. Geef dan je naam, adres, leeftijd, het nummer van je eigen Gelrepas, het telefoon nummer van je ouders/ verzorgers en bijzonderheden door. Vergeet niet bij het ophalen van je weekkaart je Gelrepas mee te nemen. Dit kan op zaterdag 10 of zondag 11 augustus tussen 12:00-13:00 uur of maandagochtend 12 augustus.

Adres: 6905dz Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: +31316332765
Stad: Zevenaar
Postcode: 6905dz


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Coacherij De Coacherij 1 km De Coacherij is een praktijk voor coaching en begeleiding van ondernemers met persoon...
LeefNu Centrum voor Ouderschap LeefNu Centrum voor Ouderschap 2 km LeefNu Centrum voor Ouderschap ondersteunt je middels coaching en training bij de uit...
Rode Kruis Liemers-Oost Rode Kruis Liemers-Oost 2 km Pagina van Rode Kruis afdeling Liemers-Oost. Wij verzorgen evenementenhulpverlening, ...
ZP de Liemers ZP de Liemers 11 km Hét netwerkplatform speciaal voor alle zelfstandig professionals in De Liemers.
Recensies
Met heel veel plezier een paar dagen hout mogen aan rijden volgt jaar weer.
Dit is geen bedrijf maar het is een heel gaaf gebeuren
Doedorp is geweldig! Ben er zelf als kleine vent geweest en nu gaan mijn kinderen. Wat al die vrijwilligers voor elkaar krijgen is geweldig! Echt een aanrader!
De oudere kinderen gaan hier graag naar toe. Voor de kleintjes te druk.
Super leuk, afwisselend en met anderen contact maken!
Een week vol leuke activiteiten, we kijken er het hele jaar naar uit
Hartstikke leuk! Geweldige ervaring voor kinderen
Een leuke plek voor kinderen
Saai en super druk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid