facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doe-het-zelfdump/DHZdump

Doe-het-zelfdump/DHZdump

Info

Outlet in rest en schadepartijen, B-keus, doe-het-zelfproducten, hout, plaatmateriaal, isolatie, tuinhout, lijstwerk, binnendeuren, buitendeuren, vloeren.

Geschiedenis

Doe-Het-Zelf Dump is een compleet nieuwe formule in de doe-het-zelf wereld welke zich bezig houdt met de in-en verkoop van rest, schade, retour, faillisements, en gelegenheidspartijen in Doe-Het-Zelf producten, voornamelijk houtproducten.

Doel is zo goedkoop mogelijk inkopen van partijen hout en DHZ producten, direct bij fabrieken en importeurs. Hierdoor kan DHZdump tegen de allerlaagste prijzen in de markt verkopen.

Bedrijven, handelaren maar ook particulieren behoren tot de klanten van DHZdump. Door de crisistijd en de grote vraag naar goedkope producten, hebben tal van klanten de weg naar DHZ dump inmiddels gevonden.

Het assortiment bestaat hoofdzakelijk uit hout, plaatmateriaal, deuren, vloeren, lijstwerk, kasten, plafonds maar ook vele andere aanverwante bouwmarktproducten zoals , bevestigingsmaterialen en ander kleinmaterialen, afhankelijk van de aanvoer. Veelal betreft het producten uit faillissementen, of éénmalige rest- of uitloop partijen al dan niet met lichte beschadigingen. Doe-het-zelf dump voert dus géén vaste assortimenten!

Prijzen welke door doe-het-zelf dump gehanteerd worden liggen ver onder de reguliere prijzen in de bouwmarkt. Producten worden met hoge kortingen van tot wel 70% ten opzicht van de bouwmarkt gedumpt, de naam zegt het al.

Verkoop van onze producten gebeurd veelal via onze eigen site www.DHZdump.nl en marktplaats. Daarnaast zijn we open van dinsdag t/m zaterdag zodat u de producten live kunt zien, kopen en kan meenemen….

Transport wordt door doe-het-zelfdump niet gedaan of geregeld, uiteraard kunt u de materialen wel zelf afhalen of laten halen bij DHZdump. Voordeel is dat u de producten eerst kan zien, en dat u de transportkosten bespaard.

Op onze websites Doe-Het-Zelfdump.nl en DHZdump.nl ziet een uitgebreid overzicht van de door ons aangeboden partijen en prijzen. Mochten er na het zien toch nog vragen zijn, mailen of bellen kan natuurlijk ook.

Maar liefst 3000 m2 bouwmarktproducten staan overzichtelijk bij elkaar opgeslagen in onze winkel in Goirle aan de Nobelstraat 20, en alles tegen dumpprijzen!!

Verkoopsites: Doe-Het-Zelfdump is ook actief op diverse verkoopsites zoals Marktplaats.nl, Kapaza.be

Ook zijn wij te vinden op YouTube https://youtu.be/VYc7xbYpdOQ en Facebook.

Goedkoop (ver)bouwen begint dus bij Doe-Het-Zelfdump. Want laten we eerlijk zijn, U let toch ook op de kleintjes!!!!



"Doe-Het-Zelf Dump is een compleet nieuwe formule in de doe-het-zelf wereld, die zich bezig houdt met de in-en verkoop van rest-, schade-, retour-, faillissements-, en gelegenheidspartijen"
Adres: Nobelstraat 20, 5051 DV Goirle
Telefoonnummer: +31133050028
ln.pmudzhd@ofni
Stad: Goirle
Route: Nobelstraat 20
Postcode: 5051 DV



op zoek naar gerelateerd: doe het zelfdump ravels, bouwmarkt goirle, doe het zelfdump goirle, hout outlet dongen, nobelstraat 20 goirle, laminaat goirle, hout dump tilburg, doe het zelf outlet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T&B Natuursteen T&B Natuursteen 45 meter Bij T&B Natuursteen kunt u terecht voor een breed assortiment van natuurstenen produc...
GH Keukens GH Keukens 98 meter Geweldige uitleg over verschillende kranen van Grohe en Quooker
Harco Socks B.V Harco Socks B.V 101 meter Harco Socks B.V Groothandel in Beenmode & Accessoires
Henk van Bijsterveldt Tuin- en Parkmachines Henk van Bijsterveldt Tuin- en Parkmachines 332 meter Top winkel. Goede service. Laatst onze grasmaaier gehaald, je word er prima geholpen.
Karwei Karwei 522 meter Dilemma met tuintafel perfect opgelost. Dankjewel Karwei!
Creatief met Lucienne en Monique Creatief met Lucienne en Monique 720 meter Bestel via deze pagina de creatieve handgemaakte producten, zoals je op de foto's kun...
LogzTables LogzTables 1 km Wij bij Logz Tables zijn gespecialiseerd in het op maat maken van salon en bijzet taf...
Albert Heijn Van Hogendorpplein Goirle Albert Heijn Van Hogendorpplein Goirle 1 km Fijne supermarkt met ruim assortiment en ruime openingstijden. Personeel is altijd vr...
LOU LOU 1 km Een nieuw merk met super lieve, stoere, kleurrijke en affordable kleertjes voor baby'...
Oerlemans products Oerlemans products 2 km Goedkope smartwatches tegen scherpe prijzen.
Hema Goirle Hema Goirle 2 km Sommige personeelsleden zijn echt niet behulpzaam, acociaal zelfs, als je aan dat oud...
Etos Etos 2 km
Kaas & meer Kaas & meer 2 km De kaasspecialist in de regio met maar liefst 250 soorten kaas, wijnen uit alle werel...
Telecombinatie Goirle Telecombinatie Goirle 2 km Super goed geholpen bij Telecombinatie Goirle, niet alleen voor telefoons of abonneme...
Oostenrijk Natuurlijk Oostenrijk Natuurlijk 2 km EEN liefdevolle webshop!! Prachtig,zo komt "Oostenrijk " bij je thuis. Alle...
Schoenmakerij 't Centrum Schoenmakerij 't Centrum 2 km Fijne plek voor sleutel- en schoenreparatie waar je snel geholpen wordt
Recensies
Prima winkel met genoeg aanbod in houten platen, balken en deuren.
Super leuk om even rond te kijken, veel voor echt lage prijzen. Zo wordt klussen nog eens leuk.
Eind april kochten we kunststof gevelbekleding in het gebroken wit en in het grijs. We plaatsten de witte gevelbekleding en die ziet er vandaag nog steeds prachtig uit. We plaatsen eveneens de grijze aan ons tuinhuis maar deze is paars uitgeslagen bij thuiskomst van onze vakantie. Ik nam contact op via mail met de winkel en kreeg ook zeer snel een respons. Ze hebben samen met ons nagedacht over de oorzaak. Zij hebben op eigen kosten gezocht naar een oplossing en de nodige tijd genomen om te luisteren. Goede service na verkoop.
Deze winkel heeft leuke 'dump' prijzen maar heeft ook veel artikelen die bij andere bouwmarkten goedkoper zijn, dus altijd even googlen voor de voordeligste prijs
Zoveel hout, je slaagt hier altijd. En dan de prijzen, scheelt heel veel met dhz hornbach bv.
Heerlijke winkels. Ontzettend veel te vinden. Ze hebben 2 locaties
Fijne winkel wanneer je graag klust. Veel populaire artikelen voor soms echt een spotprijs.
Hartstikke goedkoop en door een super aardige man geholpen hij was heel geïnteresseerd en dacht met ons mee en was super vriendelijk hij werkt op dinsdag en zaterdag geeft goede tips we komen zaterdag weer!
Superbehulpzame jongens met kennis van zaken en lekker goedkoop,de rit vanuit België meer dan waard.Kwaliteitsvolle aanbiedingen voor een zacht prijsje...zeer aan te raden top!!!
Ik heb 5x okoume multiplex plaat laten leveren. Een ervan is verkeerd als triplex geleverd en de andere platen waren op sommige hoeken en zijkanten beschadigd en erg vies. Het is prima maar ik had meer kwaliteit verwacht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid