facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doe@ding

Doe@ding

Info

scrapbook materiaal, kaarten maken, papier hobby's

Geschiedenis

Doe@ding is een jonge en sfeervolle onderneming die zich richt op de verkoop van hobby- en scrapbookmateriaal. Daarnaast geven wij ook regelmatig workshops. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel!

Bezoek ook onze webshop: http://doeading.nl/

Adres: Anjerstraat 1, 3202 GS Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181-625017
ln.gnidaeod@ofni
Stad: Spijkenisse
Route: Anjerstraat 1
Postcode: 3202 GS


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: doe@ding facebook, hobbywinkel spijkenisse centrum, doe@ding demodagen 2019, doe a ding mft, openingstijden doe ding, hobbycompleet de duif, doe ding youtube, hobbyvision
Recensies
Super winkel ! Groot assortiment en vriendelijk personeel. Altijd behulpzaam en geen vraag is te gek.
Super mooie winkel, met ontzettend fijne mensen en een top service! vandaag een demo dag, helemaal top en geslaagd. lekker geluncht bij de buren met een kortingsbon, dag kon niet meer stuk.
Dit is echte de leukste winkel die er bestaat. Ze hebben er echt alles en de medewerksters denken mee en zijn zo vriendelijk en behulpzaam!
De fijnste en mooiste hobby winkel. Met zeer vriendelijk personeel.
Top winkel met zeer behulpzaam personeel die altijd voor je klaar staan
Mooiste hobbywinkel, groot assortiment en fijn personeel, aanrader, daarbij zit er een lunchroom naast voor een fijn dagje uit en om stiekem na de lunch nog een keertje toch nog wat te kopen
Het is voor mij als een grote snoepwinkel, zo veel leuke spullen, en de medewerkers van de winkel zijn heel erg behulpzaam en geven goed advies over veel dingen hoe je iets kan gebruiken. Het is een super winkel.
Een geweldige winkel! Leuk en aardig personeel en als er iets niet is, dan kan het meestal wel besteld worden!
Wat hebben ze hier veel spullen om met papier te hobbyen. Vriendelijk geholpen zodra ik om hulp vroeg. Wat er niet was werd gelijk besteld. Het enige nadeel voor mij is dat ze een half uur met de auto weg zitten bij mij vandaan. Gelukkig hebben ze wel een webshop, maar lekker rondkijken is zoveel leuker.
Gewedige zaak lieve mensen die je helpen en ook online zeer behulpzaam. Toppers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid