facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DoctorPhone Maastricht

DoctorPhone Maastricht
"DoctorPhone Maastricht is gespecialiseerd in het uitvoeren van smartphone/tablet reparatie. Onze reparateurs zijn gecertificeerd: de reparaties worden vakkundig met zoveel mogelijk originele onderdelen uitgevoerd. Verder bieden wij garantie aan."
Adres:
Telefoonnummer: 0624950871
Stad: Maastricht


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 18:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 18:00 - 18:00
Zaterdag: 18:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gsm Plaza Maastricht Gsm Plaza Maastricht 3 km Langs gegaan voor telefoon die niet meer deed opladen. In plaats van onderdeel gewoon...
iDropped iDropped 3 km Iphone 6s batterij was binnen een uur leeg. Snelle reparatie laten doen bij iDropped ...
Gsm Shop Maastricht Gsm Shop Maastricht 3 km Ben me iPhone Xs laten repareren, Apple vroeg 379,99 Bij Gsm Shop Maastricht was stuk...
Recensies
Goed service , eerlijk en vriendelijk geholpen. Voor mij hebben ze hun best gedaan , dacht dat mijn telefoon eraan was , maar hebben ze netjes kunnen repareren.
Onlangs daar geweest met het kapotte scherm en power knop van de iPhone 11, goede service en uitstekende communicatie over prijs en reparatie.
Super vriendelijke en snelle service. Ik was al bijna een nieuwe telefoon aan het kopen, maar dat bleek helemaal niet nodig. Laat je telefoon hier checken voor je een nieuwe aanschaft. Echt top service.
Vriendelijkheid is super, respectvol, realistische prijzen, denkt met iedereen mee. Ik kijk er bijna naar uit om weer mijn telefoon te moeten laten repareren om hier terug te komen. Maakt een vervelende gebeurtenis kapotte telefoon heel wat gemakkelijker.
vandaag geweest omdat mijn Oppo telefoon niet meer deed opladen . de telefoon dokter heeft mijn oplaadpunt schoongemaakt ter plekke . en hij laad weer . super service! nogmaals dank u !
Top service!!!! Deze week bij DoctorPhone in Maastricht geweest voor vervanging van mijn Moto G9 plus scherm. In 1ste instantie bleek na inbouwen het scherm niet overheen te komen met het originele scherm, kleuren waren niet goed en erg fel. Heel netjes opgelost, originele scherm is besteld, waarbij ik alleen de meerkosten hoefde te betalen. Nu voor een prima prijs een telefoon die als nieuw is. Bedankt voor de nette, vriendelijke, professionele service. Klant is hier nog echt koning! Kom hier zeker terug!
Goede service en personeel erg vriendelijk. Top prijzen
Zeer snel en professioneel geholpen. Was al eens bij officieel Samsung punt geweest voor gebroken cameraschermpje. Moest 4 uur wachten 1 uur was afgesproken. Voor een fractie van de prijs heeft Doctor Phone mijn schermpje binnen een kwartier gemaakt! Echte aanrader.
Ik liep vandaag binnen met de vraag of hij mijm telefoon van een nieuwe accu en usb aansluuting kon voorzien. Hij bekeek de aansluiting en zij dat deze waarschijnlijk gewoon vies was. Hij heeft deze kosteloos, bleek achteraf schoongemaakt en een accu besteld, die hij zaterdag voor mij gaat vervangen. Wat een fijne service! Bedankt daarvoor!
Super, wat een geweldige service! Mijn telefoon had een flinke smak gemaakt, screenprotector en scherm aan gruzelementen. Laat in de middag de telefoon achtergelaten en de dag erna al vroeg bericht dat alles weer gefixt was. Alles werkt weer naar behoren, alsof er niks gebeurd is : DoctorPhone is goed bezig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid