facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dock 19, Steaks & More

Dock 19, Steaks & More

Info

Dock 19, Steaks & More staat voor genieten van (h)eerlijke gerechten uit de houtskooloven

Geschiedenis

Dock 19, Steaks & More is een gezellig trendy en werelds restaurant in Almelo. Bijna alle gerechten worden bereid in de houtskooloven waardoor de smaak intenser wordt en de textuur heerlijk sappig.

Adres: Haven Noordzijde 19, 7607ER Almelo
Stad: Almelo
Route: Haven Noordzijde 19
Postcode: 7607ER


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: dock 19 almelo parkeren, cocktailbar almelo, recensies dock 19 almelo, steakhouse almelo, dock 19 parkeren, societeit almelo, restaurant almelo, dock 19 high tea
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
We hebben hier afgelopen zaterdag echt heel erg lekker gegeten! Hmmmm.. En wat een leuke gezellige medewerkers.. gezellig een praatje.. daar houden wij van.. Als voorafje hadden we een proeverijtje.. heerlijk was dat! En ik had zelf als hoofdgerecht een hamburger een dubbele en me vriend de ribeye en dat was me daar lekker We hebben enorm genoten!!!
Vanavond heerlijk gegeten, super ontvangst en bediening. Erg leuke medewerker, veel humor, houden wij van! Met allergieën werd rekening gehouden, het was erg gezellig!
Wat een gezellig en leuk personeel liep er zaterdagavond 25 juli rond. De twee heren namen rustig de tijd om alles uit te leggen, kwamen vaak langs om te vragen of alles naar wens was. Het eten was echt heerlijk. Vooraf hadden wij de carpaccio en gamba's, als hoofdgerecht de biefstuk en als toetje een koffie verrassing en een brownie met boterijs het ijs was niet lekker, maar da's persoonlijk maar de brownie was fantastisch. Dock 19, is een gezellige, sfeervolle tent, waar wij zeker nog eens terug hopen te komen is wel een beetje uit de buurt Ik geef graag cijfers.. Sfeer: 8/10 Eten: 8/10 Bediening 9/10
Prettige en gezellige sfeer en overheerlijk eten. Als voorgerecht hadden we een mix van kleine voorgerechten Tasty Dock genomen deze was heerlijk gevarieerd. Ons hoofdgerecht tournedos was ook heel mooi bereid en vol van smaak. De verse friet in vlindervorm gesneden smaakte subliem en goed om te zien dat Dock 19 niet overstapt op de standaard friet die je zo bij de snackbar kan bestellen, helaas zie ik dat vaker gebeuren dus voor mij persoonlijk de moeite waard om te vermelden. Personeel is uiters vriendelijk, heeft humor en houd de wens van de gasten goed in het oog. Dock 19 is een hele grote aanrader!
Dock 19, ja wat zal ik er over zeggen? Zie de foto's!! Heerlijk eten en zeer verfijnd. Van binnen is het net een trendy lounge. Vriendelijk personeel en Dock 19 behoort tot het van der Valk concern waar we verbleven maar zit op een andere plek gesitueerd. Ik vond mijn cappacio en ossenhaas fenomenaal smaken. Mijn vrouw vond de zalm goed, niet uitgedroogd, precies goed. Echt een aanrader als je leuk verfijnd wil uit eten.
Super lekker eten, gezellig, warm,en super service ,super leuk en vriendelijk personeel .
Wat een top tent. Heerlijk eten, drankjes en top & vriendelijk bediening. 2 bezoeken in 1 weekend.
Heerlijk gegeten, afgelopen vrijdagavond. Eén kanttekening: ik koos als voorgerecht Tasty Dock, een proeverij van de diverse voorgerechten op de kaart. Erg lekker, maar ook wel erg veel qua proporties voor een voorgerecht wat mij betreft. Moest daarna m'n best doen om de Tournedos te verwerken, al was die verder prima.
Wij hebben, samen met vrienden, de terrastour walking dinner gedaan. Voorgerecht bij Solera hapjes, het hoofdgerecht bij Dock'19. Het was prachtig weer, dus we hebben het hoofdgerecht op de boot kunnen eten, heerlijk! Een prachtige afsluiting op het sfeervolle terras van de Sociëteit. Een prachtige avond en Almelo laten zien aan onze vrienden van buiten Almelo; we hebben een heerlijke, gezellige avond gehad.
Heerlijk gegeten. Restaurant is prachtig ingericht. We hebben heerlijk bij "open haard" gezeten. Vriendelijk en kundig personeel. Wij komen zeker nog een keer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid