facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DocHorse.fr

DocHorse.fr

Info

DocHorse est LE site de vente en ligne ayant la plus forte croissance en Europe pour tout matériel d’équitation, accessoires de pansage, matériel pour le cavalier et le cheval, cuirs, aliments complémentaires et produits de soin pour le cheval.

Geschiedenis

DocHorse est LE site de vente en ligne ayant la plus forte croissance en Europe pour tout matériel d’équitation, accessoires de pansage, matériel pour le cavalier et le cheval, cuirs, aliments complémentaires et produits de soin pour le cheval.

Onze taak

Combler toutes vos attentes par un large choix de produits et une qualité incontestable à tous niveaux, vous ne voudrez plus acheter ailleurs !



"Wij zijn een gepassioneerd team welke zelf dagelijks met de paardensport bezig is. Alle producten op onze shop hebben wij zelf in onze handen gehad en getest. Zo kunnen wij uit eigen ervaring advies geven over de juiste producten welke geschikt zijn voor jouw paard. Het staat bij ons voorop dat jouw paard zich comfortabel voelt in zijn nieuwe deken en dat je door het voeren van supplementen daadwerkelijk verbetering gaat zien."
Adres: De Limiet 22B, 4131NR Vianen
Telefoonnummer: 0031 (0)30 241 28 30
rf.esrohcod@ofni
Stad: Vianen
Route: De Limiet 22B
Postcode: 4131NR


Recensies
De bucas supreme lite besteld voor over 300 euro op zaterdag. Maandag pakketje. Deken mee naar stal passen en de verpakking zegt bucas supreme lite maar tot onze grote verbazing zit er een amigo in met een waarde van 140 euro. Foutje kan gebeuren. Oplossing ze sturen een retourlabel die je zelf moet printen en dan moet je naar PostNl het pakje terug sturen Wel versturen ze dan het juiste deken als ze het foute deken terug hebben. Gaat dus even over heen. Wel 2 zakjes met traktaties erbij voor al het gedoe. Lees verder goede dingen en ze hebben het uiteindelijk ook wel opgelost.
Besteld, 10 min later bevestiging 15 min later bericht dat het verzonden was. Dag later in huis. Echt top service!
Goede service en snelle levering. Doen nog dat extra voor je zoals bij mij waarbij mijn hoofdstel kapot was gegaan omdat mijn paard in de teugel was gaan staan. Hadden ze niets voor hoeven doen maar toch is er geregeld dat ik het riempje gratis vervangen kreeg. Top winkel! Qua levering hebben ze een partij die in de avond levert. Dit vind ik persoonlijk niet zo handig omdat ik altijd vroeg op bed lig. Kon via de site van de postbezorger ook niets omboeken naar een afleverpunt of tijd overdag o.i.d.. Je kunt ook kiezen voor PostNL maar dan betaal je verzendkosten.
Fijne webshop. Je krijgt ook goed advies. Ik had toen advies gevraagd over dekens en kreeg een wat goedkopere aangeboden en wat duurdere variant met mijn eisen. In tegenstelling tot andere reviews altijd goede ervaringen met de leveringen. Snel en netjes ingepakt. Service is ook erg prettig. Had een hoofdstel besteld met productiefout. Werd via facebook snel geholpen. “Oude” hoofdstel retour en kreeg een andere opgestuurd.
Bij DocHorse verkopen ze mooie kwaliteitsproducten. Welke ze eerst zelf testen, zodat ze ervaring uit eerste hand hebben en achter het product staan dat ze verkopen. Daarnaast ben ik zelf ook erg te spreken over de klantenservice. Ze hadden een mooie korting op een merk, maar het product wat ik graag wilde stond niet op hun website. Ik heb contact opgenomen. Ze konden het product voor mij bestellen en ze gaven er ook de korting op. En ook nog eens snel geleverd. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen!
Altijd een Snelle en vriendelijke service. Ook als er iets mist bij aankoop of het is niet goed. telefonisch contact krijg je altijd een vriendelijk woord. Een retourzending gedaan en het geld is snel terug gestort op je rekening. Daarnaast hebben ze vaak veel leuke aanbiedingen! En kwaliteitsvolle spullen!
Superfijne shop! Veel persoonlijk advies met echt verstand van de producten die verkocht worden. Er wordt echt meegedacht met wat je nodig hebt. Retourneren kan snel en makkelijk en evt foutjes worden keurig opgelost zonder gedoe. Ik bestel al enkele jaren hier enige plek waar ik de Cal Rei dekjes toen kon vinden en ben nog altijd heel tevreden!
Super fijne site! Altijd leuke kortingen en hele goede service. Ik heb een paar keer gehad dat ik erachter kwam dat een product toch niet helemaal fijn was voor mijn paard, na het al 1 of 2 keer gebruikt te hebben en met de super service van Dochorse wouden ze het gewoon nog terugnemen, waarbij ik alleen reinigingskosten hoefde te betalen. En daarna ben ik fijn geholpen om een product te vinden dat wel perfect was. Verder hebben ze altijd de nieuwe collecties van merken zoals Lemieux en Horseware en kan je er altijd van op aan dat de dingen die je koopt van goede kwaliteit zijn, omdat ze het al getest hebben. Echt een aanrader om hier te bestellen!
Fijne winkel, met fijn personeel die kennis van zaken hebben, en praten uit ervaring. Tevens als er ergens iets mis gaat wordt dat ook snel en goed afgehandeld. Dit is 1 van de bedrijven waar ik altijd graag mag bestellen.
Al meerdere keren bestelling geplaatst, en tot nu toe altijd tevreden! Goeie service en producten. Ook als je vragen hebt over een bit, hoofdstellen of bescherming krijg je online altijd binnen een werkdag antwoord!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid