facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Docheva's Beauty&Wellness

Adres: 2 Monseigneur Martens Straat, 5863 AJ Blitterswijck
Telefoonnummer: +31621236035
Stad: Blitterswijck
Route: 2 Monseigneur Martens Straat
Postcode: 5863 AJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Docheva's beauty&wellness Docheva's beauty&wellness 0 meter Mariya is een ervaring professioneel, zij werkt met accurate en veel plezier, de resu...
Mooi@Home Mooi@Home 472 meter Prachtige salon en vriendelijke gastvrouw.
Recensies
Mariya is een ervaring professioneel, zij werkt met accurate en veel plezier, de resultaten van haar behandeling zijn uitstekend.
Mariya heeft heeft veel ervaring, dat kun je heel goed merken, veel kundigheid en technieken en ze blijft zich door ontwikkelen, je krijgt altijd een hele goede en zachte, met goede producten behandelingen, ik kom er al 10 jaar en het blijft TOP !!
Professionele behandeling, Mariya is heel erg vriendelijk. Al een paar keer geweest en telkens als heel er fijn ervaren.
Mariya is heel kundig en heeft fluweelzachte handen, ik kom er al vele jaren voor zeer fijne behandelingen. Ze is ook heel professioneel in permanente make up. Top!!
Maria is heel vriendelijk en zeer professioneel. Een echte aanrader!
Ze is super goed in het werk dat ze doet, en het is zeker een super schone en mooie zaak!!
Super tevreden!Aanrader !Services: Wenkbrauwen
prima behandelingen
Vertaald door Google Super professioneel, ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen!!! Beveel het aan! ?? Origineel Super professional, i am very happy with my eyebrows!!! Recomend it!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid