facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DOBO Caravans

DOBO Caravans

Info

Dobo caravans, specialist in tandemasser caravans.

Adres: Rijksstraatweg 34, 8121EE Olst
Telefoonnummer: 0031570244060
ln.snavaracobod@ofni
Stad: Olst
Route: Rijksstraatweg 34
Postcode: 8121EE


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: dobo caravans review, tandemasser caravan, ervaringen dobo caravans, marktplaats caravans, grote caravans, grootste caravan, dobo caravans openingstijden, de klerk caravans
Recensies
We hebben gisteren weer een caravan van hun thuis gekregen de andere is ingeruild. Het was prettig zaken doen en een geweldige service. Alles nagelopen en eventueel hersteld. Om ruil service aan huis was grandioos. Bedankt piet jochum inia
Erg blij met de 650 Fendt. Geloof dat Mike zijn dag niet helemaal had, maar het is hem vergeven nieuwe mover en dakluik laten plaatsen, helemaal top Ook de caravan goed nagekeken met nieuwe magnetron,deurbakjes van de koelkast. Onze start in maart met de seizoensplek in kamperland kan weer beginnen. Nog even geduld...
Zeer goed bedrijf! Heel vriendelijk en oplossing gericht ! De specialist in tandem-asser caravans. Wij hebben een LMC LORD 690 nieuwe caravan van DOBO en die bevalt erg goed. Veel ruimte en zeer goed afgewerkt. Rijd erg goed achter de Audi Q7. Kortom Blije klanten!!!
Wat een fijn en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen! Dank je wel Ellis en Dave voor de hartelijkheid en het vertrouwen! Wij kunnen Dobo Caravans bij iedereen, van harte, aanbevelen!
Dobo Olst is een echte aanrader. Vanaf het begin tot het einde supervriendelijke, enthousiaste mensen, Die er alles aan doen om je te helpen. We hebben een prachtige caravan gekocht voor een goede prijs en zijn zeer tevreden over de gang van zaken en kwaliteit. Wij komen zeker terug!!
Aardige Mensen met mooie Caravans,heb er al 4 gekocht en tevreden.
goed opletten of je plekken ziet en voelt in de wanden en vloer. onze caravan is 3 jaar na aankoop rijp voor de sloop. vocht in de voor en zijwanden, wc unit komt los van de muur en de vloer is op meerdere plaatsen door en door rot. als onwetende koper zie je het niet achter een likje nieuwe verf en een mooi praatje.
Wij hebben hier een prachtige Tabbert gekocht. Zij hebben hem naar de camping gebracht in Bunnik. Daar hebben we het hele seizoen hem uitgeprobeerd. Nu hadden we wat dingetjes gevonden die wel anders konden. Horren die niet goed sloten, kraantje wat afgebroken was en een vieze piep in de vloer. Wij belden ze en een week later kwamen ze hem halen! Alles is gemaakt en alles gratis! Garantie! En....Nu komen ze hem ook weer terug brengen! Ik vind dat echt top!! Ze hadden ook kunnen zeggen: " Komt u hem maar brengen, mevrouwtje, dan kijken we er naar...." Nee, echt mijn petje af hoor!! Prachtige service!! Bedankt hoor, mensen van Dobo!
Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen! De caravan waar wij speciaal voor kwamen was de positieve omschrijving op hun website meer dan waard; we zijn er super tevreden mee! Inmiddels hebben we ook kennis mogen maken met de uitstekende service die hier verleend wordt. Mooi bedrijf en we voelen ons hier steeds welkom.
Wat een fijn familiebedrijf. Klantgericht en geweldige service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid