facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dobbe Transport Op Weg

Dobbe Transport Op Weg

Info

Dobbe Transport BV is een echt familiebedrijf dat al 160 jaar actief is in (inter)nationaal transport en warehousing.

Geschiedenis

Dobbe Transport BV is een echt familiebedrijf dat al 160 jaar actief is in (inter)nationaal transport en warehousing.



"WE STAAN VOOR U KLAARDe meest logische antwoorden op uw warehouse- en distributievragen. Onze oprichter vond ze al in 1845 en de vijfde generatie Dobbe vindt ze vandaag de dag nog steeds. Op maat voor u uitgedacht en goed uitgevoerd. Een logisch gevolg van gezond verstand, kilometers ervaring, innovatiekracht, strakke werkprocessen, duurzame bedrijfsmiddelen en daadkrachtige medewerkers. Dat is wat we met overtuiging voor u inzetten, iedere dag weer."
Adres: Veenderveld 116, 2371TX Roelofarendsveen
Telefoonnummer: +31 71 3312974
Stad: Roelofarendsveen
Route: Veenderveld 116
Postcode: 2371TX



op zoek naar gerelateerd: René Dobbe Transport, Eigenaar Dobbe Transport, Dobbe transport frankrijk, Dobbe Transport LinkedIn, Luchtvracht transport, Van Dobben contact, Geconditioneerd transport Frankrijk, Transport vrachtwagen met kraan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Palletvracht.nl Palletvracht.nl 53 meter Lage transporttarieven per pallet of complete vrachten en betrouwbare dienstverlening...
Fa. J. Dobbe & Zn. Fa. J. Dobbe & Zn. 185 meter Fa.J.Dobbe en Zn geconditioneerd vervoer
Poel kar 2.0 Poel kar 2.0 2 km Vanochtend verrast met een valentijnsontbijt van mijn lief De chauffeur kwam al aa...
Hogenboom Transport Hogenboom Transport 2 km Chauffeur gaf een vriendelijk toetertje toen ik een foto maakte t.h.v de Rabo bank.
PakkettenFabriek PakkettenFabriek 2 km De Pakkettenfabriek is een partner die meedenkt, proactief werkt en snel reageert bij...
Recensies
Toppers die een heel mooi bedrijf hebben, vond de reactie van directeur Eric Dobbe heel goed. Kan uit emotie gebeurd zijn. Alsjeblieft niet ontslaan die man. Iedereen doet wel eens hele domme dingen. Deze review is een reactie op de ontzettend sneue 1ster-reactie hieronder.
Onverwacht in de media, over een onderwerp waar het hele land over valt. En dan zo'n nette, open, eerlijke reactie in de media! Hoe goed moeten ze wel niet zijn in hun vakgebied.
Een geweldig mooi familie bedrijf in alle opzichten en zo fijn gewerkt; AANRADER Helaas vallen klanten weg en is er geen werk meer,Bedankt voor de mooie tiijd
Ondanks dat ik er kort gewerkt heb, is dit een mooi bedrijf om voor te rijden. Alles goed en netjes geregeld. Zou er zo weer gaan rijden, een aanrader.
Zeer tevreden van. Alles netjes geregeld en super sympathiek en gemotiveerd personeel. Daarenboven ook nog eens heel concurrentieel. Een aanrader dus.
Mooi materiaal. Ga zo door!
Ik werk er zelf niet Maar hoor van de chauffeurs die er werken niks anders dan goeds Dit geld voor de werknemers en de klanten. Dit bedrijf komt op mij over of ze er alles aan doen om het met een menselijke blik te bekijken en daar naar te handelen.
Hadden contact met op ons moeten nemen voor de levering, maar dat hadden ze niet gedaan. Waren daardoor niet thuis en hebben de buren het beschadigde pakket maar aangenomen, omdat die ons telefonisch niet konden bereiken we waren beiden aan het werk. Ook geen briefje in de brievenbus dat ze langs geweest waren en elders het pakket hadden afgeleverd. Wat een vreselijk waardeloze organisatie!
De mensen die er werken zijn lekker persoonlijk en geen kauwe kak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid