facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DNA Care

DNA Care

Info

Wij begeleiden mensen met (chronische) gezondheidsproblemen naar een betere gezondheid middels een combinatie van functional medicine en klassieke homeopathie.

Voor meer informatie zie: www.dnacare.nl

Geschiedenis

Change your diet, lifestyle and consciousness,
and you will change the expression of your DNA.

Good health gives you the freedom to enjoy this precious life to the fullest. DNA Care teaches you how to start signalling your cells and genes in new and different ways to regain your health and wellbeing. Expert guidance and clear action steps to vibrant health.



"Inzicht in je gezondheid met een eenvoudige vingerprik.Gewoon thuis, op een moment dat het jou uitkomt.Snel, comfortabel, anoniem en zeer betrouwbare laboratoriumuitslagen met een vingerprik.Door een unieke bewaarvloeistof kan het bloedmonster eenvoudig per medische post verstuurd worden.Zonder verwijzing van de huisarts en zonder bezoek aan de prikpoli.Het onderzoek wordt door een Nederlands ISO 9001:2015 gecertificeerd lab uitgevoerd.Het laboratorium staat onder leiding van een klinisch chemicus. De resultaten van de bloed- en urinetesten zijn meestal dezelfde dag beschikbaar. Al meer dan 20.000 tevreden gebruikers."
Adres: Kerkweg 2C, 1906 AW Limmen
Telefoonnummer: 0727436353
Stad: Limmen
Route: Kerkweg 2C
Postcode: 1906 AW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Raja Yoga Limmen Raja Yoga Limmen 293 meter De Raja Yoga bij Thijs was alleen al fijn om even alle tijd en rust te hebben voor je...
Ergotherapie Zomerdijk Ergotherapie Zomerdijk 384 meter Positieve ervaring. Edith weet snel door te dringen naar de oorsprong van jouw 'probl...
Halomedics Halomedics 399 meter Ik ben nu twee keer in de zoutkamer geweest voor de behandeling van mijn astma en ecz...
Recensies
Gebruik gemaakt van de corona antigeen speekseltest, echt ideaal! Ipv. een neus- en keelswab, kon ik speeksel verzamelen in het buisje en zo testen of ik corona had of niet. Ook was duidelijk hoe ik het speeksel moest verzamelen en hoe ik mijn buisje kon aanmelden op de site. Ik vind een neus- en keelswab echt verschrikkelijk, dus was blij dat ik me ook op deze manier kon laten testen. Daarnaast kreeg ik de uitslag dezelfde dag nog binnen, wat heel fijn is, omdat je dan niet nog dagen in quarantaine moet alleen om te wachten op de uitslag.
Ik had een preventiepakket besteld en het was zeer snel binnen. De instructies zijn duidelijk en de bloedafname was gemakkelijk, ook voor iemand met prikangst. De resultaten waren snel binnen. Zeker een aanrader als je wilt weten hoe het met je gezondheid staat en niet vijf buisjes bloed wilt vullen.
Corona Antistoffen test gekocht. Via duidelijke video's word je door het proces geleid. Uitslag direct de volgende dag binnen. Hier had ik een vraag over waarmee ik telefonisch goed geholpen ben.
Snel. Netjes. Koop een test en Check of je wel een vaccine nodig hebt. Ik niet.
Snel, makkelijk en duidelijk, goede srevice.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid