facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DM Living - Echt & Geleen

DM Living - Echt & Geleen

Info

Als u op zoek bent naar een sfeervol en exclusief interieur dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke woonwensen, kom dan naar DM Living Echt of Geleen.

Geschiedenis

Als u op zoek bent naar een sfeervol en exclusief interieur dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke woonwensen, kom dan naar DM Living Echt of Geleen.

Adres:
Telefoonnummer: 06-83792100
Stad: Echt



op zoek naar gerelateerd: Meubelzaak Sittard, Facebook DM Living, Maastrichterstraat geleen, Interieurwinkel Echt, Salmstraat 15, Geleen, Jansen meubels, Janssen Meubelen Echt, Meubelwinkel Koningsbosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VMD Living VMD Living 370 meter Alleen op afspraak. Geen winkel op dit adres. Verkeerd in Google aangegeven.
GRAUS wonen GRAUS wonen 418 meter Grote woonwinkel met mooi aanbod van meubels voor het inrichten van je huis en tuin. ...
Hees Lights & Living Hees Lights & Living 522 meter Vriendelijke medewerkster, die zeer kundig was en goede raad gaf.
Janssen Meubelen Janssen Meubelen 941 meter Mooie winkel met heel erg vriendelijk personeel. Veel variatie in design meubilair en...
Meubelshop.eu Meubelshop.eu 2 km Vertaald door Google Mooie en antieke meubelen! Personeel is erg vriendelijk! Origi...
Recensies
Leuke winkel, dito producten tegen een betaalbare prijs. De eigenaresse is wel in voor een grapje!
Slechte zaak om Polen als chauffeur te kiezen. Deze bezorger van jullie bedrijf vind het normaal om midden van de weg te staan voor 2 uur. Terwijl er langs de bus plek zat is om te parkeren.
Zeer slechte service.Je wordt gewoon aan het lijntje gehouden.Komen afspraken niet na
Prima producten, maar verschrikkelijke service. Tot zes keer toe niet teruggebeld worden. Op dit moment weer twee a drie weken aan het wachten op een reactie van de zaak. 1 ster vanwege alle ergernis die het niet teruggebeld worden heeft opgeleverd, alsmede de manier waarop we telkens aan het lijntje werden gehouden.
Fijne winkel. Niet opdringerig. Zeer vriendelijk personeel. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker aan te bevelen. Prijzen liggen op zelfde niveau als alle winkels waar je gedwongen wordt wat te kopen. DM living is zeker aan te bevelen, ook aan mensen met een kleine beurs.
Zojuist meubels besteld hier. Heel goed en eerlijk advies en vooral ook een prettige benadering. Ze zitten er niet meteen bovenop en dat vind ik persoonlijk erg fijn.
Breed assortiment middenklasse meubels. Betaalbare kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar DM Living - Echt & Geleen met het openbaar vervoer


Echt, Centrum 170 meter
67
68
Echt, Centrum 180 meter
67
68
Echt, Zuiderpoort 470 meter
67
68
Echt, Zuiderpoort 470 meter
67
68

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid