facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DM Auto's

DM Auto's

Info

Inkoop en Verkoop van gebruikte Auto's en Campers

Adres: Nijverheidsweg 9, 2964LH Groot-Ammers
Telefoonnummer: 0650968981
Stad: Groot-Ammers
Route: Nijverheidsweg 9
Postcode: 2964LH


Recensies
Eerlijke en goede zaken gedaan met Chris. Erg vriendelijk en professioneel in de communicatie en omgang. Ik was nog spullen vergeten uit m'n auto te halen die hij had gekocht en heeft dit netjes opgestuurd per post. Mocht je opzoek naar een betrouwbare auto handelaar dan zou DM auto's zeker aanraden.
Hele snelle service en mega flexibel. Mijn auto was afgekeurd en is binnen 2 uur door ze opgehaald. Ik kon met kleine kinderen niet snel genoeg naar de plek komen waar mijn auto was om hem leeg te halen, dus hebben ze hem helemaal aan huis gebracht om dit toch te kunnen doen.
Top geregeld. Duidelijke communicatie door Chris. Zeer vlotte afhandeling. Deal naar tevredenheid, betaling, vrijwaring en ophalen van de auto was binnen 1 dag geregeld. Zeer aanbevelingswaardig. Ophalen ging ook volgens het boekje. Nette en vriendelijke medewerker die de auto netjes op een autoambulance reed en de tijd nam om mijn lyrische verhaal over 7 jaar V40 D4 geduldig aanhoorde. Afscheid doet soms pijn.
Zeer goede ervaring mee! Betrouwbaar, hij doet wat hij zegt en komt zijn beloftes na. Is snel en flexibel. Geen gezeur, een goede deal en dus een tevreden klant. Kun je gerust mee in zee gaan. Succes!
Heel fijn bedrijf! Mijn auto heel snel verkocht! Prijsje afgesproken en daar is later nooit moeilijk over gedaan wat bij veel bedrijven wel gebeurd!
Geweldig bedrijf. Ik had een aanvraag gedaan zondag avond en maandag ochtend had ik een mooi bod op mijn camper. Direct een overeenkomst afgesloten en dat is netjes afgehandeld. Ik had een schade dingetje niet gemeld, en dat is eerlijk en transparant opgelost. Super begripvol en eerlijk!!! Echt een aanrader zeer vertrouwd!!!
Auto netjes ingekocht zonder gezeur, hij is netjes opgehaald en direct overgeschreven voor het afgesproken bedrag.
Auto gekocht, al snel kwamen we erachter dat die wat probleempjes had. Heb daarna contact gelegd met DM auto’s en die hebben het keurig opgelost. Goede service en vriendelijke mensen!
Top bedrijf! Reageren snel, professioneel en denken met je mee. Wil je je auto verkopen dan adviseer ik DM auto’s echt aan!
Prettige ervaring gehad met het verkopen van mijn auto. De eigenaar is hem persoonlijk thuis komen ophalen en heeft na een proefrit een goed bod gedaan. Direct daarna betaald, de vrijwaring geregeld, en op de autoambulance gezet. Vriendelijk te woord gestaan en een leuk gesprek gehad tijdens de onderhandelingen. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid