facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DKW Woonvision

DKW Woonvision

Geschiedenis

DKW woonvision is de gezelligste lifestyle winkel voor al uw meubels en woondecoraties.

DKW woonvision staat landelijk bekend om haar sfeervolle winkel in Oldebroek met meer dan 3000m² oppervlakte wooninspiratie in de landelijke stijl. En omdat wij zelf importeren uit verschillende landen is het voor ons mogelijk u een steeds wisselende en geheel unieke collectie aan te bieden voor een scherpe prijs.

U kunt onze artikelen ook bestellen op onze webshop met meer dan 3000 artikelen, maar kom voor de complete beleving vooral een keer langs in onze winkel, waar u hartelijk wordt ontvangen met een kopje koffie.

www.kleinewinst.com



"Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW Woonvision? Kom dan eens langs in onze winkel! Met meer dan 2500m² kun je altijd wel wat leuks vinden.Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW Woonvision.Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.Je bent van harte welkom in onze winkel!"
Adres: Zuiderzeestraatweg 220, 8096CH Oldebroek
Stad: Oldebroek
Route: Zuiderzeestraatweg 220
Postcode: 8096CH


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: dkw woonvision schommelstoel, dkw facebook, kortingscode dkw woonvision, dkw verf, dkw oldebroek lampen, de kleine winst facebook, dkw oldebroek workshop, dkw betekenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wolf Stofferingen Wolf Stofferingen 3 km Mooi bedrijf
Recensies
Als eerste kwam ik hier terecht om een TV meubel te kopen, die had ik al uitvoerig op internet bekeken, dus daar twijfelde ik niet meer over. Hartelijk ontvangen door iedereen, in een hele gezellig ruime woonwinkel. Precies in de smaak die wij zochten, dus dan blijf je ook rond lopen en kijken! Daar zag ik een hele mooie bank! Aangezien ik bij een andere zaak een bank in bestelling had staan, die maar niet geleverd kon worden, heb ik die geannuleerd, en hebben we het bankstel gekocht die wij zo mooi vonden bij DKW. Gisteren geleverd nog in de late uurtjes van de middag, waarvoor bonuspunten want ik weet hoe druk jullie het hebben, en wij waren er nog tussen geperst voor de Maandag. Deze 2 mannen komen binnen, ultieme perfectie! Wordt in elkaar gezet, met viltjes erop, en op z'n plek! Rommel weer mee! In zijn totaliteit een super service, en die kom je bij weinig winkels tegen. Zelfs in de winkel was er per toeval een 'bank' storing, ook hierover werd niet moeilijk gedaan, en gewerkt met wat op dat moment kon! Je wordt serieus genomen! Ik kan nog veel meer schrijven, maar anders wordt de tekst TE lang : + Meedenken / oplossen + Advies + Koffie!!! + Super service / Bezorging + Serieus genomen worden + Montage Wij komen snel weer, nog een paar mooie kasten gezien en decoratie. ;-
Voor ons nieuwe huis de meubels uitgezocht. Eerst een 3D laten maken met als uitgangspunt onze keus voor een grote hoekbank en items die in ieder geval terug moesten komen. Er is goed geluisterd naar onze wensen! Nadat de eettafel was gearriveerd op maat gemaakt, dus langere levertijd is Iris met haar collega in huis geweest om uiteindelijk alles te stylen. Op dat moment was ook de electricien aanwezig om de hanglampen aangeschaft bij DKW te bevestigen. Ongelooflijk blij met het resultaat! Bedankt team van DKW!
Wat een fantastisch bedrijf. We hebben er in de afgelopen maanden een prachtige ovalen teakhouten tafel gekocht en vandaag is een stoel geleverd. Erg veel mooi opgestelde meubelen etc. in de zaak in Oldebroek. Personeel is deskundig en erg aardig. Niet van het type: "dit heb ik thuis ook". De service is niet te evenaren. Er was een klein dingetje met de tafel waarop een van de medewerkers zelfs op haar vrije dag bij ons thuis is geweest om ons van advies te voorzien. Het "dingetje" is probleemloos en perfect opgelost. Waar vind je dit nog. Een compliment is zeker van toepassing!
Led kaarsen besteld in de webshop. Snel geleverd en goed ingepakt. Er zat ook nog een leuke attentie bij. Dank je wel.
Online een katoenen poster besteld ter decoratie in m’n hal. Binnen 24 uur hing de poster al aan mijn muur en de poster is nog mooier dan verwacht! De foto’s zeggen genoeg
Vorig weekend gelogeerd bij de B&B 'Slapen bij DKW' en uiteraard, op de fiets, de winkel bezocht. Wow, wat een mooie winkel, wat een vriendelijk personeel en wat een mooie spullen! Geheel onverwacht hebben we, naast de diverse deco artikelen, een hele leuke bartafel met 4 stoelen gekocht voor in onze tuinkamer. Deze werd afgelopen donderdag al bezorgd en keurig door de vriendelijke DKW mannen op de juiste plek gezet. Deze winkel geeft je te veel leuke ideeën voor in je huis!! Hier komen we zeker nog eens terug!
Gisteren al mijn eettafel en stoelen, die ik vrijdag gekocht had, geleverd gekregen. Prachtig staat het en zo fijn dat ik er niet weken op hoef te wachten!! Heel goed advies gehad van Peggy in de winkel. Ook qua onderhoud. Ik vind het een prachtige winkel en neem graag vriendinnen mee en maak er een uitje van. Je kunt er uren rondzwerven er is zoveel te zien en inspiratie op te doen!
Schitterende mooie woonwinkel met een zeer ruime keuze. Echt de moeite waard om eens een bezoekje te brengen.
Zeer blij met de kapstokken en de planten houder helaas kan ik nog geen foto erbij plaatsen we zijn nog volop bezig met de renovatie zodra we klaar zijn komt die foto er nog Top kwaliteit, degelijk, gewoon zeer mooi en.... typisch die hollanders een fijne attentie erboven op Hoe leuk is dat Een prima levering , zelfs om 19 uur gewoon top zal zeker nog bestellen en als het lukt eens een bezoekje aan de winkel zou zeer leuk zijn Bedankt.
Mooie meubels en zeer mooie inrichting Zeer vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid