facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DKH Metaalbewerking

"DKH Metaalbewerking B.V. is gespecialiseerd in het vervaardigen van kleine tot middelgrote fijnmechanische onderdelen d.m.v. CNC draaien en CNC frezen. Wij produceren enkelstuks tot seriewerk oplopend tot duizendtallen. Behalve de CNC-bewerkingen verzorgen wij ook externe oppervlaktetechnieken voor onze opdrachtgevers. Ook het lassen en assembleren van uw producten is in goede handen bij ons.Dit betekent dat wij de complete productbewerking kunnen verzorgen met als doel één aanspreekpunt voor de inkoper.DKH Metaalbewerking B.V. staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en een uitstekende service.DKH Metaalbewerking B.V. “Dé toeleverancier voor uw product”"
Adres: Mandenmakerstraat 1 , Uden 5405 BJ, NL
Telefoonnummer: 0413 335 250
Stad: Uden
Route: Mandenmakerstraat 1
Postcode: 5405 BJ



op zoek naar gerelateerd: Dkh linkedin, DKH jeugd-plus, DKH Groothandel
Recensies
De mensen van DKH hebben mij buitengewoon goed geholpen met een toch wel specifiek verzoek. Een prachtig stukje graveerwerk op de Trotec lasermachine was het resultaat, mede dankzij de geduldige en vakbekwame graveerder. Nogmaals complimenten en hartelijke dank.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid