facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DKC totaaltechniek B.V.

DKC totaaltechniek B.V.

Info

Welkom op de website van DKC totaaltechniek. DKC is een installatiegroep die installatietechniek, koudetechniek en elektra op innovatieve wijze bundelt.

Geschiedenis

Geschiedenis

DKC totaaltechniek is in 1962 gestart als J.M. Dekkers & Zoon. Het was en is een hecht familiebedrijf. De familie Dekkers beschikte naast werklust over ondernemerschap en visie. Onder leiding van de familie ontwikkelde het bedrijf zich in sneltreinvaart.

Het bedrijf groeide mee met de voortschrijdende technische ontwikkeling. Of eigenlijk moeten we zeggen dat het bedrijf van meet af aan zeer actief en vooruitstrevend omging met de beschikbare techniek.

De groei werd het meest gestimuleerd toen het bedrijf in 1999 en 2001 respectievelijk Lamers Luchtbehandeling en Verwarming en Koel Combi overnam. Onder de naam Dekkers KoelCombi ontwikkelde het bedrijf zich tot een belangrijke speler op de regionale en (nationale) markt van installatietechniek, koudetechniek, service en onderhoud en sinds enkele jaren ook elektrotechniek.

Tegenwoordig kent men ons als DKC totaaltechniek. Een specialist op het gebied van onder andere centrale verwarming, airconditioning, luchtbehandeling, sanitaire installaties, energiebesparingstechnieken en gebouwbeheersystemen. Installaties waarbij duurzaamheid, rendement en energiebesparing zonder uitzondering belangrijk zijn.

Naast innovatieve oplossingen, biedt DKC totaaltechniek opdrachtgevers het beste op het gebied van service en onderhoud. DKC totaaltechniek ontzorgt de opdrachtgever, onder andere door preventief onderhoud en beheer op afstand. Ons gehele team is daarvan doordrongen en samen streven zij hetzelfde na: meedenken met de klant, dichtbij de klant staan, weten wat de klant wil, snel kunnen reageren, kennis van zaken hebben, eerlijk zijn, maar bovenal het nakomen van gemaakte afspraken. Onze lijfspreuk is dan ook: “Wij staan voor u klaar!”.



"DKC Totaaltechniek is een familiebedrijf in Wijchen opgericht in 1962 gespecialiseerd in installatietechniek. Met de disciplines werktuigbouw, koudetechniek, elektrotechniek en meet- en regeltechniek maken wij installaties op maat voor alle voorkomende projecten."
Adres: Bijsterhuizen 3009, 6604LP Wijchen
Telefoonnummer: 024-3713000
Stad: Wijchen
Route: Bijsterhuizen 3009
Postcode: 6604LP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: DKC vacatures, bijsterhuizen 30-09, 6604 lp wijchen, Dkc iso, Chantal Nolet DKC
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Go4Proper Sinds 1989 Go4Proper Sinds 1989 60 meter In ruim 25 jaar tijd heeft Go4proper een stabiele relatiekring opgebouwd. Bij al onze...
Philipsen Accountants Adviseurs Philipsen Accountants Adviseurs 765 meter Bij ons start samenwerken altijd met een klik. Onze diensten bestaan uit: accountancy...
HANEU Nederland B.V. HANEU Nederland B.V. 1 km uw partner voor interne logistiek en bedrijfsinrichtingen
Rotim verpakkingen BV Rotim verpakkingen BV 1 km Prima leverancier, erg gastvrij, mooie goed geprijsde producten
De Fotovilla De Fotovilla 2 km De Fotovilla heeft in enthousiaste samenwerking met zo’n 100 zwembaden veel spetteren...
Horeca Nieuws Wijchen Horeca Nieuws Wijchen 2 km Horeca Nieuws Wijchen geeft inzicht in wat er te doen is in Wijchen.
Wav-e Studios Wijchen Wav-e Studios Wijchen 2 km In 15 minuten top fit. Is dat mogelijk? Met een werkweek van gemiddeld 80-100 uur i...
NFmoto Leathers Nederland NFmoto Leathers Nederland 3 km NF Moto is een producent van hoogwaardige motorkleding op maat. Opgericht in Engeland...
GroenXpert GroenXpert 4 km Vakkundig hoveniers bedrijf. Veel kennis in huis. Zeer prettig om mee tewerken.
digidruk VANDENHUL bv digidruk VANDENHUL bv 4 km Fantastisch en uniek!
Recensies
DKC heeft meerdere lucht behandeling installaties verricht voor ons bedrijf. Altijd netjes en op tijd. Goed geprijsd. Prima service.
Mooi bedrijf, werkt erg flexibel en zeer aardige werknemers. Top bedrijf! Zeker 5 sterren waard.
Top bedrijf en gekozen tot familiebedrijf van 2019 heerlijke koffie
Mooi bedrijf leerlingen die daar stage lopen kunnen een hoop leren en monteur worden
Goed bedrijf prima mensen
Ontzettend prettig bedrijf.
Top installateur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid