facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DK Tankstop

DK Tankstop

Info

Tankstation De Kock waar klantvriendelijkheid en een scherpe prijs centraal staan.

Adres: Hescheweg 223, 5343AA Oss
Telefoonnummer: 0412451464
Stad: Oss
Route: Hescheweg 223
Postcode: 5343AA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 07:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: DK Oss, Esso Reek tankprijzen, LPG prijs Oss, Tankstation met bediening in de buurt, Petroleum tanken Nijmegen, Esso A50 Oss, TinQ Oss korting, Esso Oss
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hanex Hanex 3 km Aardig personeel, representatieve prijs, regelmatig acties. Helemaal top!!
Recensies
Slechte Naft. Mijn auto en Solex rijden er niet lekker op
Gisteren kwamen we langs rijden stond de gas prijs op 074,4 en achter 072,4 We dachten gaan we morgen zotte zaterdag tanken. Komen we vandaag daar aan staat hij nog steeds voor op 074,4 en achter ook op 072,4 wat betekent die zotte zaterdag dab? En ten tweede hebben wij altijd problemen met de gas koppeling hij sluit niet lucht druk af en tijdens het tanken gaat er gas langs de koppeling. We waren er nu klaar mee. Wij tanken daar al vanaf 2004 maar het laatste half jaar alleen maar gezeik met die gas koppeling. Dus vandaag was de druppel wij gaan daar nooit meer tanken. En echr voordeliger is het ook niet. Bij de total betaal je altijd minder. Dus de kock jullie zijn een hele trouwe klant kwijt
Je auto laten tanken door een service medewerker, waar vind je dat nog? Precies bij De Kock. Vriendelijk personeel, en een uitgebreide shop erbij. Liever zelf tanken, dat kan aan de achterzijde. 2 moderne wasstraten en stofzuigers zijn beschikbaar. Ook voor de zakelijke markt hebben ze diverse oplossingen. Leveren brandstof en olie aan bedrijven en organisaties.
Vriendelijk personeel, maar niet meer de goedkoopste. Dit waren ze voorheen wel
Fijne verkopers in de shop van DK.... Ik heb ze gebeld met de vraag voor een specifieke olie van Castrol voor mijn motorfiets. Gezien de meeste winkels voor dit soort spullen dicht zijn op maandag, de keuze gemaakt om het bij DK te gaan halen. Deze olie hadden ze gelukkig ook op voorraad, dus ik ben in de auto gesprongen om de olie op te halen. Bij aankomst blijkt dat ze helemaal geen olie van Castrol hebben, maar alleen een of ander vaag merk wat vergelijkbaar zou zijn. Ik heb 15 minuten gereden voor niks. Ben gewoon eerlijk naar je klanten. Als je op deze manier je spullen moet verkopen ben je toch echt verkeerd bezig.
Aan de voorkant wordt er voor je getanked. Aan de achterkant kun je alles zelf regelen wat iets scheelt in de toch al lage prijs. Pas verbouwd. Heel goede wasstraten met een ruime keuze uit programma's waar je ook nog korting op krijgt als je minimaal 10 liter tankt. En gratis je banden oppompen, waar vind je dat tegenwoordig nog. Regelmatig weekendacties.
Behoorlijk groot tankstation,met redelijke prijzen.
Ruime tankgelegenheid met gratis service. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Bij afname van een volle tank korting op de autowasstraat. Er zijn twee wasstraten aanwezig. Extra goedkope brandstof op bepaalde tijdstippen. Mogelijkheid om aan een spaarsysteem deel te nemen.
Bedrogen door 'lage' prijs! Vanaf de weg bij Ruwaardsingel al een bordje 'Goedkoop tanken -->'zie je groots een bord met scherpe tarieven, dus ik ging er na mijn werk tanken. Ik moest terugrijden naar Rotterdam, en mijn tank was nagenoeg leeg. Terwijl ik uitstap, zijn er direct 2 jongens die vragen "Voltanken?", en beduusd, want ik had niemand verwacht, ik tank altijd zelf, zeg ik, uhh, Ja. Terwijl er getankt wordt, en ik kijk of de tank al bijna vol is 35+ ltr, constateer ik dat de benzineprijs die 'meeloopt', veel hoger is, +9 ct/ltr, dan dat ik langs de weg had gezien. Dus ik roep dat ze moeten stoppen; zelf hàd ik dit opgemerkt voor ik zélf ook maar iets getankt zou hebben. Bij de kassa doe ik mijn verhaal, èn erbij dat de jongens mij er achteraf pas op wezen, .. als je omrijdt, heb je daarachter Niet zichtbaar vanaf de weg, het goedkope zelf-tankstation. IK wil de lage prijs betalen, zeg ik, .. dus na wat minuten oponthoud komt de eigenaar van boven uit zn kantoor. "Nee, niet mogelijk, je hebt hier getankt, niet daar, dus je betaalt de volle prijs!" Ik weiger, er komen andere klanten, die geërgerd naar mij kijken, ik laat hun wachten, en leg de situatie uit. De man houdt voet bij stuk, terwijl ík alléén tijd verlies. "Deze jongens moeten ook betaald worden", zegt 'ie dan. Terwijl ik niet om die jongens heb gevraagd. Het bord ook blijkt stuk, waar langs de weg op wordt uitgelegd met een pijl, dat die prijs enkel achterin geldt, en deze man heeft belang bij een niet snelle reparatie van dat bord. Een ander matrix-bord wisselt steeds van gevulde koeken in de aanbieding naar Sparen voor handdoeken, tot óók de duurdere benzineprijs. Na een minuut dat bord in de gaten houden, zie je pas de duurdere prijzen. Ik heb GÉÉN gratis wasbeurt aangeboden gekregen, waar Rene Verbruggen melding van maakt. Ik zei, geef me dan een Mars of een gratis krantje, die over een paar uur niets waard meer is. NEE bleef NEE. Als je zo je geld moet verdienen, mensen het leven zuur wilt maken, snap ik dat je steeds jezelf terugtrekt in je kantoortje. Vrienden maak je er niet mee.
Één van de scherpste brandstofprijzen in Oss en omgeving. Aan voorkant paar cent duurder maar is er bediening aan de pomp. Hier kun je een spaarpasje voor vragen waar je enkele centen per liter weer mee opspaart Aan de achterkant enkel met pinpas betalen. Hier -wel- LPG maar alleen beschikbaar wanneer voorkant pomp open is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid