facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Djvoorjou

Djvoorjou

Info

Het Entertainmentbureau voor DJ's & artiesten! Of het nu gaat om een bruiloft DJ Show, een bedrijfsfeest of festival, bij ons vind u een professionele DJ!

Geschiedenis

Djvoorjou.nl is een jong en dynamisch bedrijf wat een onderdeel is van Ballonnendeal. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van DJ shows, Weddingshow organiseren van events en nog veel meer!
Wij werken uitsluitend met de beste artiesten en DJ's met de meeste ervaring, kwaliteit en heerschap hebben. Wij van DJvoorjou.nl gaan altijd voor 200% party!

Waarom DJvoorjou.nl?
Waarom zou u voor DJvoorjou.nl kiezen? Omdat wij u 200% feest beloven, wij zorgen dat onze DJ's altijd de muziek aanpassen aan de leeftijd van uw groep en draaien voor ieder wat wils.
Wij kunnen u niet alleen DJ's en artiesten bieden, nee wij zorgen ook voor uw licht en geluid & zorgen ervoor dat uw locatie op en top eruit ziet door ballondecoratie!

Kortom, bij DJvoorjou.nl hoeft u zich nergens zorgen om te maken, wij ontnemen u van alle organiseer stress en zorgen ervoor dat zowel uw locatie als uw feest op en top eruit zullen zien!

Wie is Ballonnendeal.nl?
Ballonnendeal is het ballonnendecoratie bedrijf van Nederland en is onderdeel van DJvoorjou.nl Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van ballondecoratie van events, discotheken, tentfeesten, winkelcentra, concertzalen enzovoort.
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het decoreren van uw bruiloft, verjaardag, opening of welke andere gelegenheid dan ook. Bij ons krijgt u de beste kwaliteit voor de beste deal!

Contact gegevens
Heeft u vragen en/of opmerkingen of wilt u graag een afspraak met ons maken?
U kunt altijd even contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak of offerte!

Dhr. M. Rutgers.
06 - 43 90 25 99
[email protected]



"DJ'S VOOR ELK FEEST Bruiloft DJ Feest DJ Verjaardag DJ Themafeesten "
Adres: Stationsstraat 2, 7443 BX Nijverdal
Telefoonnummer: 0548785528
Stad: Nijverdal
Route: Stationsstraat 2
Postcode: 7443 BX



op zoek naar gerelateerd: DJ Erwin, DJ Pascal, DJ Mauz
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feestdeco Feestdeco 0 meter Wat een slechte ervaring weer met deze winkel! mijn bestelling is niet op mijn adres...
Dj-erik.nl Dj-erik.nl 1 km Gewéldige DJ
Recensies
Vanwege een aantal problemen ongeveer 2,5 week voor onze bruiloft contact opgenomen met Martijn en de situatie uitgelegd. Hij was op vakantie, maar heeft voor ons toch DJ Jasper kunnen regelen, er werd fijn meegedacht! Jasper heeft een goede mix van muziek geleverd en deed zelf ook enthousiast mee, absoluut een aanrader!
De DJ maakt het avondfeest! Afgelopen september getrouwd. Tijdens het avondfeest maakte DJ Pascal het feest compleet! Geweldige muziek gedraaid wat iedereen de hele avond op de dansvloer heeft gehouden! Complimenten namens het bruidspaar en vele bruiloftgasten!
Wij hebben DJvoorjou ingehuurd voor onze bruiloft. Zeer goede ervaring. Martijn eigenaar heeft een vriendelijke/ persoonlijke benadering en is betrokken. DJ Jasper draaide uitstekend, voelde het publiek goed aan en zorgde voor een goed feestje! Wij hebben een top bruiloft gehad!
Geweldige bruiloft gehad op 25 mei! Met dank aan DJ Pascal. Van begin tot eind één groot feest!
DJVOORJOU heeft onze bruiloft helemaal afgemaakt. Bijna iedereen heeft na de openingsdans de hele avond op de dansvloer gestaan. Het dak ging er af en het feest was geweldig. Heb je ooit een polonaise gezien met 90 man? Pascal is het gelukt! Echt complimenten! Enorm veel positieve reacties gehad over de top DJ.
Pascal en djvoorjou hebben gezorgd voor onvergetelijke afsluiting van onze bruiloft! Pascal speelde in op de zaal en zorgde de hele avond ervoor dat niemand de dansvloer verliet! Wij hebben enorm genoten en het dak ging er af, ook de reacties van de gasten waren lovend! Bedankt voor deze knal avond!
Super leuk feestje gehad!
Altijd gegarandeerd feest bij DJVOORJOU.nl!
Wat een toppers bij djvoorjou!
Tof feestje gehad!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid