facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Djoser

Djoser

Info

Welkom op dé Facebookpagina voor reisinspiratie. Met nieuws, verhalen en foto’s, voor en door de actieve reiziger. Djoser, met oog voor de wereld.

Geschiedenis

‘De andere manier van reizen’ van Djoser is er voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis met goed geregeld vervoer en verblijf. Djoserreizigers zijn nieuwsgierig naar het dagelijks leven in andere culturen, genieten van ongerepte natuur en trekken er ook graag ook zelf op uit. Bij Djoser zit je goed!

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag 9.00 - 17.00 uur

Producten

- Djoser Rondreizen
Djoser organiseert groepsreizen wereldwijd voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis met goed geregeld vervoer en verblijf.

- Djoser Family (gezinsreizen)
Kinderen zijn enthousiaste ontdekkingsreizigers die de wereld onbevangen tegemoet treden. Hun spontane nieuwsgierigheid leidt tot verrassende ontmoetingen en met je kind aan de hand verdwijnen allerlei taal- en culturele barrières als sneeuw voor de zon.

Op reis met Djoser Family, speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar, combineer je de voordelen van een groepsreis met veel individuele vrijheid en extra aandacht voor de jonge reizigers. Bij sommige bestemmingen is een aantal vertrekdata speciaal voor ouders met oudere kinderen vanaf 10 jaar.

- Wandel- en Fietsreizen
Er is geen betere manier om de schoonheid van een land te ervaren dan wandelend of op de fiets. Je benen brengen je naar de mooiste plaatsen en je ziet dingen waar je aan voorbij zou gaan als je gemotoriseerd zou reizen. Je beleeft een land daardoor veel intenser. Met Djoser Wandel en Fiets reis je door prachtige natuurgebieden en afgelegen dorpjes, en ervaar je de cultuur van een land van zeer dichtbij.



"Djoser is de andere manier van reizen. Je combineert het beste van twee werelden: je ervaart het gemak van een groepsreis, maar wel met veel individuele vrijheid. De groepen bestaan uit stellen, samenreizenden en singles. Tijdens een rondreis met Djoser vind je snel aansluiting, maar onder het motto ‘vrijheid blijheid’ kun je altijd je eigen plan trekken. Kies uit een ruim aanbod rondreizen met unieke routes, mooie bezienswaardigheden en bijzondere overnachtingen, in meer dan 100 landen. De rondreis Japan, rondreis Egypte, rondreis Thailand, rondreis Jordanië, en rondreis Sri Lanka zijn enkele van onze populaire groepsreizen, maar er is nog veel meer keuze. Djoser heeft ook groepsreizen voor gezinnen en actieve wandel- en fietsreizen."
Adres: Breestraat 125, Leiden
Telefoonnummer: 071-5126400
ln.resojd@ofni
Stad: Leiden
Route: Breestraat 125


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: djoser koning aap, djoser junior, djoser single, djoser family, djoser vacatures, djoser zuid afrika, djoser japan, djoser egypte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Campspace Campspace 265 meter Campspace is een super leuke manier om te overnachten op plekken waar je normaal gesp...
GreenDestinations GreenDestinations 450 meter Helping destinations worldwide to become and stay sustainable. For more information: ...
Be More Be More 1 km Ga als vrijwilliger aan de slag bij een van onze partnerprojecten in Afrika en Azië o...
Riksja Travel Riksja Travel 1 km Wat een prachtige reis hebben wij met ons gezin met 2 volwassen kinderen naar Zuid Af...
Zomerzin Zomerzin 1 km Geef smaak aan je vakantie
Heart & Hoop Dance Heart & Hoop Dance 1 km Heart & Hoop Dance- Awareness through movement Organiser of a 6 day/5 nights retreat ...
SegwayLeiden SegwayLeiden 2 km Reisbureau
Equipo Voetbalreizen Equipo Voetbalreizen 2 km Tickets Real Madrid-Betis.wist niet wat ons te wachten stond omdat de tickets op de o...
HiRoads Fietsvakanties HiRoads Fietsvakanties 3 km Uitdagende trektochten voor racefietsers door Alpen & Dolomieten. Gezellige groepssfe...
Style2Events Style2Events 3 km Moeilijke tijd, met de corona, maar straks er weer vol tegenaan.
Riang Travel Riang Travel 6 km We zijn samen met Riksja naar Australië geweest. Wat een ontzettende leuke en goed ge...
Recensies
Voor de derde keer mee met Djoser op een Fietsreis. Nu naar Marokko. Helaas was op de vlucht heen een tussenstop in Casablanca, waardoor we plaatselijke tijd tegen middernacht aankwamen. Jammer op zo’n korte vlucht met een tussenstop te vliegen. Op dag twee al vroeg de mountainbikes opgehaald. Goede verzorgde fietsen met schijfremmen. Onderweg bij mankementen werden ze aangepast. Goede duidelijke betrokken reisleider Adri die zoveel als mogelijk aan de wensen van een ieder binnen de groep probeerde tegemoet te komen. Mensen konden vaak extra stukken fietsen waar dit mogelijk was. Onderweg kreeg hij een ongeluk doordat iemand die voor hem reed een put over het hoofd zag. De tandwielen stonden in z’n arm, daarnaast was z’n rug gekwetst. Na een dag met een beetje rust zat Hij al weer met pijn op de fiets. Wat een bikkel. De Plaatselijke gids vertelde zo weinig tijdens de reis en in slecht Engels, dat er uiteindelijk weinig naar hem werd geluisterd. De hotelkamers waren van een magere kwaliteit als zo vaak bij Djoser. Gelukkig soms wel met een zwembad en één keer een wat luxer verblijf. Onderweg tussen de middag werd een heerlijke lunch klaargemaakt door de chauffeurs en gids. Dit ook door de weinige mogelijkheden onderweg ook door de ramadan. In het hotel werd in de avond samen gegeten met vooraf op de dag doorgegeven wensen. Al met al een mooie fietsreis door een woest landschap, voor sommigen van de groep wellicht iets te zwaar. De kwalificatie 2 van 3 sterren is zwak uitgedrukt in de stukken in de bergen. De Marokko reis was goed van tijdsduur. Met advies aan Djoser om vooral te kijken naar de vluchten en inzet goede gids.
Je boekt een reis bij Djoser, althans dat denk je als de website bezoekt. Je belt ook nog met de het bureau op zaterdag 1 april 2023, u kunt gewoon boeken hoor, zegt een enthousiaste medewerker. Blijkt het een 1 april grap op 3 april! Alles leek goed te gaan! Maar dan krijg je maandag Lindsay aan de telefoon, de reis welke wordt aangeboden blijkt zonder tickets te zijn! Op de website staan keurig prijzen inclusief tickets! Ik mag nu zelf de tickets boeken! Ik krijg wel een lagere prijs, echter deze staat niet in verhouding tot de kosten van de tickets! PURE MISLEIDING. Geen enkele ster waard!
De 28 daagse reis naar Sumatra-Java-Bali-Lombok gemaakt april '23 De reis was een prachtige ervaring, veel gezien in een land met erg aardige en vriendelijke bevolking. Echter, Djoser laat heel veel steken vallen wat betreft de enorme lange reisdagen die er afgelegd moeten worden. Op sommige dagen arriveren we pas na 19u 1 keer om 20.45u in het hotel. De hotels die we bezocht hebben zijn niet up to date, ze liggen soms te ver uit het centrum. Sommige hotels waren bij binnenkomst een en al pracht en praal maar de kamers zijn nog minder dan basic geen zeep, maar 1 handdoek die muf ruikt. Meerdere hotels liggen in een omgeving waar echt letterlijk alles is omgevallen. Geen restaurant in de buurt te bekennen. De overnachting in Pangandaran is een aanfluiting. Ik weet niet waar een lokale agent mee bezig is, niet met bekijken of het loont om in een bepaalde omgeving een overnachting te boeken. De stops mbt lunch kosten erg veel tijd. is er een mogelijkheid tot buffet, wordt er gekozen voor a la card wat heel veel tijd kost. Sommige restaurants die door Djoser worden aanbevolen, zijn het niet waard om te bezoeken. De afsluitende stranddagen in een hotel in Senggigi is een flop. Je kunt in de buurt van The Yayakarta Lombok beach resort nergens de zee in. Het ligt 10 min met taxi vanaf het centrum en in de omgeving is niets te doen. Na zo'n vermoeide , veel bezienswaardigheden, reis verdien je een beter hotel. Eentje waar je echt kunt genieten van strand, zee en omgeving. Met onze ervaring van deze reis wordt het tijd dat Djoser aan een update gaat werken. De reisbegeleider was overigens top!!
Zoveel diversiteit en veel gelegenheid om mooie foto´s te maken...
Let op! die groene G garandeert helemaal niks! Nadat poging 1 voor deze reis door corona in het water viel besloot ik nu een nieuwe poging met 'Gegarandeerd vertrek' te boeken. Eerst wordt de reisdatum 1 week opgeschoven en vervolgens wordt de hele reis geannuleerd wegens te weinig deelnemers de rest ging niet akkoord met de andere datum. Nu wil ik mijn geld terug en Djoser heeft bij deze afgedaan.
Meerprijs van € 372,-- per persoon na het boeken. Samenvatting: Djoser wil je na de boeking een forse meerprijs in de maag splitsen. Op 30-12-2022 boekten mijn vrouw en ik online de lodge/hotelreis Kenia & Tanzania voor € 4895,-- pp. Bij deze reis stond vermeld: Vertrek gegarandeerd. Direkt na onze boeking verscheen er een scherm met de mededeling dat de boeking onder voorbehoud was omdat de vlucht Amsterdam-Nairobi moest worden aangevraagd. Hierover zou bericht volgen. Twee weken later worden we gebeld door Djoser, mw. Marleen de Kock. De reis kon doorgaan, maar moest dan wel € 372,-- pp. meer kosten. Dat kwam zei ze omdat Djoser maar beperkt vluchten inkocht van tevoren. Waarop ik zei dat dat merkwaardig is als je reizen verkoopt met vertrekgarantie en een vaste prijs. Of je moet duidelijk op je site zetten dat een prijsverhoging alsnog mogelijk is. Maar dat zag ik verkeerd omdat de prijzen van Djoser vanaf-prijzen waren volgens haar. Waarop ik daar weer tegenin bracht dat er op hun site toch echt bij elke vertrekdatum een vaste prijs vermeld staat. In een tweede telefoongesprek met mw. de Kock probeerde ik haar weer uit te leggen dat ze dit niet konden maken. Na een paar minuten al zei mevrouw dat ze geen zin meer had in dit telefoongesprek en het gesprek ging beëindigen. En dat deed ze. Dat was de klantenservice van Djoser in aktie. Toen hadden we het helemaal wel gehad en hebben we de reis per mail ge-annuleerd. Nooit meer wat gehoord van Djoser. Deze reis is nu weer te boeken op hun site voor € 4995,-- terwijl de reis dus € 5267,-- moet kosten. Ook de volgende boeker krijgt dus weer een fikse meerprijs om de oren. En dus is het bewuste prijsmisleiding door Djoser met als doel er zelf rijker van te worden. Klanten binnenlokken met een lage prijs en daarna de prijs flink verhogen. Het uitzoeken van een reis is voor ons altijd een leuke bezigheid, maar bij Djoser slaat de vreugde bij het boeken al snel om in ongeloof en teleurstelling. Ir. H.E.I. Bodewes 16-1-2023
Waardeloze organisatie. Ben met een gezinsvakantie daar geweest. 5 gezinnen met jonge kinderen. Slechte hotels, verkeerde hotels door omboekingen, corrupte begeleiding, waardeloos eten. Ik ben in 30 landen geweest maar zo zout had ik het nog nooit gegeten. Klacht ingediend en u begrijpt ongegrond verklaard. Ongelofelijk dat deze club nog bestaat.
Hele slechte ervaring met Djoser. Slecht bereikbaar, je staat lang in de wacht en bellen niet zelf terug. Tijdens onze reis in oktober 2022 naar Jordanië hadden we geen Ndl gids waar ze wel mee adverteren. Lokale gids was lui en heeft ons achteraf ook belazerd. Slechte hotels. Ook tijdens reis hotel wijzigingen gehad downgrade van hotel zonder communicatie en ga zo maar door. Achteraf een mail opgesteld met alle klachten maar daar wordt ook niet fatsoenlijk op gereageerd en wordt geen compensatie aangeboden.
Je boekt een dure reis. Het kantoor is ongebereikbaar en niet behulpzaam. Ze geven ook onjuiste informatie. Ter plekke had ik superslechte reisbegeleiding, die een enorme stempel heeft gedrukt op onze reis. Ik heb heel veel gereisd, naar heel veel bestemmingen, met heel veel organisaties, maar dit was écht met stip de slechtste. De bestemming maakte alles goed, maar had er met een andere organisatie meer van kunnen genieten, dus voor mij nooit meer Djoser.
Ze promoten toeristische ritten op kamelen in o.a. het midden oosten. Iedereen weet tegenwoordig wel hoeveel dierenleed daarachter schuil gaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid