facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DJopps

Info

Bent u op zoek naar een drive-in DJ op locatie?
Dan heeft u die nu gevonden!
Ik draai de genres die u wilt horen.
Een allround DJ dus.


Geschiedenis

DJopps is een drive-in DJ.
Als u DJ Jop's boekt dan zal er eerst contact zijn voor het feest plaatsvindt. We bespreken natuurlijk welke muziek zeker niet mag missen, maar ook wat u niet wil horen. ook de plaats tijd en prijs zullen besproken worden.

Het huren van DJopps kost: (op aanvraag)



"DJopps is een 20-jarige dj met een passie voor muziek. Dansbaar is het woord wat voorin het woordenboek van DJopps staat. Zijn stijl varieert van de jaren 80 tot hitjes van nu. In zijn set hoor je alles wat hiertussen in zit. De lekkerste Moombahton en Urban platen maar ook de grootste hits aller tijden, of dat ene nummer wat je even vergeten was."
Adres: 1, 5175 Loon op Zand (gemeente)
Stad: Loon op Zand
Route: 1
Postcode: 5175


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gitaarsalon Loon op Zand Gitaarsalon Loon op Zand 778 meter Klassieke gitaarmuziek meer onder de mensen te brengen en musici een podium te bieden...
Recensies
Geweldige party gehad voor mijn 51e verjaardag, bij Haven12 met goede sfeer en muziek. Duidelijke afspraken, prima installatie. Topfeest. Dankjewel!
Djopps heeft 16-7-22 onze bruiloftsfeest tot een top avond gemaakt! Iedereen heeft genoten en wij nog wel het meest.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid