facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Djogle

Adres: Vorselaarstraat 68 , Amsterdam 1066 PT, NL
Telefoonnummer: 020 408 1807
Stad: Amsterdam
Route: Vorselaarstraat 68
Postcode: 1066 PT



op zoek naar gerelateerd: Google Amsterdam contact, Google jobs, Google vacatures Eemshaven, Werken voor Google vanuit huis, Werken bij Google salaris, Google jobs from home, Google kantoor Amsterdam, Google careers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Max Me Communicatie Max Me Communicatie 1 km Zeer tevreden over mijn Adwordscampagne. En nu ook goed vindbaar in het gratis gedeel...
Max-Me Max-Me 1 km Zeer tevreden over mijn Adwordscampagne. En nu ook goed vindbaar in het gratis gedeel...
Comsave Comsave 2 km Samenwerking tussen verhuurder en Comsave verloopt momenteel nog niet vlekkenloos, ma...
Ritense Ritense 2 km
Daroelal Daroelal 3 km Heerlijk eten, top sfeer en hele vriendelijke bediening. AANRADER!!Eten: 5/5
MedCapz MedCapz 3 km
Web-Ict Web-Ict 3 km
Samage Samage 4 km
Recensies
Mijn reviews worden geblokkeerd, niet eens de reviews die ik dronken plaats en ik misschien dingen zeg die ik niet moet zeggen, maar de reviews die ik met hart en ziel heb geschreven en elk woord meer treffers oplevert dan wanneer je het opzoekt in google. Doe er wat aan.
Waardeloos bedrijf, haalt echte reviews weg van echte klanten, waar ik hard voor gewerkt heb. Daarnaast ben ik al jaren een local guide, na deze review post ik NOOIT meer iets voor deze waardeloze club. Niet te bereiken voor iets anders dan als je geld gaat uitgeven voor adwords. Waardeloos.
Waardeloos, niet bereikbaar, geen enkele support. Er zit iets geks in Gmail. Als je de e-mail ook naar jezelf verzend en vervolgens het verzonden item definitief verwijderd, is ook de mail die in de postvak-in stond verwijderd! Ik heb meerdere mailprogramma’s getest, Gmail is de enige die deze bug heeft. Ik vind het een bug, ik wil mijn archief terug. Google zegt deze 30 dagen te bewaren maar via de aangeboden link werkt dat niet. Biedt dan ook de mogelijkheid niet aan! Er is geen support afdeling, alleen een forum waar niemand op reageert. Bellen heeft geen zin, je wordt verwezen naar de digitale help. Bijzonder klantonvriendelijkheid als je echt geholpen wilt worden.
Google domains gebruikt en opgezegd. Nu heb ik betaald en geen Domein, ik vind gewoon dat ze dat geld moeten terug betalen. Ik had voor een jaar betaald dat ze automatische het 2de jaar afschrijven en ik het dan stop sluiten ze meteen je domein. Helpdesk zegt steeds ja een .net domein kunnen we geen geld voor terug geven, maar domeinnaam weer in de lucht brengen doen ze ook niet. Steeds minder Google gaan gebruiken NEST brandmelders de deur uit. Geen gmail meer gebruiken voor me mail.
Van 5 naar 1 ster in een dag. Wat een gedoe met opslag en playtegoed. Kan niet eens mail versturen of verzenden... Tegoed opgeladen, afgeschreven maar iets doorgekomen ofzo Waar gaat dit over????
Mijn vrouw is anderhalf jaar geleden overleden. Er worden maandelijks nog steeds bedragen afgeschreven. Er is niemand telefonisch te bereiken.SCHANDALIG
Waardeloos bedrijf! Weet zijn monopolie zeer goed uit te buiten. Wanneer je contact probeert te zoeken word je constant van het kastje naar de muur gestuurd. Heb je bij Google Ads daadwerkelijk iemand aan de telefoon dan wordt de verbinding verbroken alleen omdat je aangeeft dat ze nauwelijks bereikbaar zijn. Als je als zakelijke klant wat support wilt, wordt er gezegd: kijk maar op de website. Waardeloos!
Snelle service, helaas kunnen zij problemen met Google Drive niet oplossen. Wellicht komen ze nog met een oplossing.
Mijn bedrijfsprofiel werd zonder enige melding onzichtbaar gemaakt op google. Nadat ik erop gewezen werd bleek dat het profiel opnieuw geverifieerd moest worden, ze sturen daarvoor een kaart per post wat 14 dagen kan duren? Hallo?! Google, volgens mijn ben je een online bedrijf, handel dan ook online. Na 2,5 week nog geen kaart ontvangen en inmiddels hebben ze ons bedrijf volledig uitgezet. Telefonisch nergens bereikbaar en op klachten via supportpagina's wordt ook niet gereageerd. Echt het slechtste bedrijf wat ik ken!
Laten iedereen willekeurige nep reviews plaatsen en nemen meldingen hierover niet serieus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid