facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DJKoen

DJKoen

Info

Organiseert u een evenement of een feestje en bent u nog op zoek naar licht en geluid? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op! in overleg zullen wij uw evenement volledig voorzien van licht, geluid en eventueel een DJ! vraag naar de mogelijkheden



"Zoek je een DJ voor uw bruiloft, jubileum, verjaardag, themafeest of ander feest? In een uitgaansgelegenheid of met eigen drive-inn show? DJ Koen is de allround feest DJ van Wijchen, Nijmegen, Uden, Den Bosch en omgeving. DJ Koen zorgt dat elke gelegenheid één groot feest wordt! DJ Koen zal aan je wensen voldoen! Bekijk de website voor meer informatie."
Adres: kastanjelaan, 5382KD Vinkel, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Vinkel
Route: kastanjelaan
Postcode: 5382KD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JP Events JP Events 552 meter Brabantse gezelligheid
Recensies
DJ Koen maakt er altijd weer een feestje van! Ik heb hem op meerdere feestjes horen draaien in verschillende kroegen in Wijchen zoals #zaal4 en #Sterrebosch. Daarnaast is hij al jaren onze vaste DJ op feestavonden van onze carnavalsvereniging #DeBlauwkoppen. Koen is prettig om mee samen te werken en denkt graag mee om een feestje tot een groot succes te maken.
DJ Koen is een echte feest DJ! Van alle markten thuis. Ik heb DJ Koen op veel verschillende evementen zien draaien en hij maakt er samen met zijn publiek elke keer weer een groot feest van. Persoonlijk hoogtepunt was onze bruiloft waar het dak eraf ging!
DJ Koen weet altijd voor een gezellige sfeer te zorgen: in de cafés waar hij draait, maar zeker ook bij feesten en bruiloften. Ik heb Koen in de afgelopen jaren meermaals zien en horen draaien en hij voelt de zaal goed aan en maakt er een mooi feestje van. De muziek die hij draait is divers, van dance classics tot Nederlandstalig en van TOP40 tot après ski. In Wijchen en omgeving is hij een graag geziene DJ en ik kan hem zonder enige twijfel aanbevelen als feest DJ voor Wijchen e.o.
Koen heeft op onze bruiloft gedraaid. Hield goed rekening met onze wensen en voelde het publiek goed aan. Hij maakt er echt een feestje van!!
DJ Koen maakt er altijd een gezellige avond van.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid