facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Djano Maatwerk

Djano  Maatwerk

Info

Voor maatwerk, verstelwerk of stoffering: Djano zorgt voor uw tevredenheid. Daarnaast veel katoen en wol voor breien, haken, borduren én fournituren.

Geschiedenis

Djano Maatwerk zorgt voor uw tevredenheid; Ervaren kleermaker en ontwerper voor alle verstelwerk, maatwerk en stoffering
Door Renate Pijnenburg - november 2016

BLADEL - Maatje afgevallen en zit je broek te los? Is de rits van je favoriete winterjas kapot en vind je het zonde om ‘m weg te gooien? Wil je nieuwe gordijnen maar kun je zelf niets met een naaimachine? Of heb je precieze ideeën over hoe je trouwjurk eruit moet zien maar begrijpt niemand wat je bedoelt? Ga dan naar Djano Maatwerk aan de Gindrapassage in Bladel.

Djano woont nu bijna vier jaar in Nederland nadat hij Syrië ontvlucht is. Hij spreekt inmiddels uitstekend Nederlands en heeft zichzelf dat aangeleerd: “Gewoon door veel met mensen te praten. Ik heb geen
cursus gevolgd al ga ik de laatste tijd wel regelmatig naar het taalcafé in de bibliotheek van Bladel.” In zijn thuisland was Djano kleermaker en modeontwerper. “Ik heb alle diploma’s gehaald en had in Syrië altijd voldoende werk. Toen ik in Nederland kwam, wilde ik zo snel mogelijk weer aan de slag. Nadat ik mijn verblijfsvergunning had, ben ik op zoek gegaan naar een pand om mijn atelier in te maken, heb ik een huurcontract getekend en me bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Zo makkelijk was het.”
Steeds meer mensen lopen bij Djano binnen om een broek korter of langer te laten maken; verstelwerk te laten doen of gordijnen op maat te laten maken. Djano kan het allemaal en is trots op zijn winkel. “Ik werk ook in opdracht van grote winkels, laatst heb ik vijftig jurken op bestelling gemaakt. Die hangen nu gewoon in de winkels. De contacten heb ik opgedaan toen ik in confectieateliers werkte. Nu ik voor mezelf ben begonnen, weten ze me nog goed te vinden.”
In de etalage prijkt een prachtige trouwjapon. Eigen ontwerp? “Nee dat niet”, legt hij uit. “Ik moet deze jurk helemaal uit elkaar halen en opnieuw maken. De jurk is scheef en dat is niet mooi voor de bruid. Het is veel werk maar wel erg leuk om te doen.” Djano kan zelf ontwerpen en dat betekent goed nieuws voor aanstaande bruiden die niet in een jurk van ‘dertien in een dozijn’ willen lopen op hun grote dag. Ga met je wensen naar Djano en hij ontwerpt en maakt de trouwjurk helemaal op maat en naar jouw wensen.”
Djano woont en werkt inmiddels al een poosje in Bladel en dat bevalt hem uitstekend. “Ik heb het hier goed naar mijn zin”, vertelt hij. “De mensen zijn aardig en ik heb goede contacten met de lokale ondernemers. Het is ook goed om in een dorp te wonen om Nederlands te leren; hier praat iedereen Nederlands namelijk. Anders dan in de stad waar veel meer Engels gesproken wordt.” Djano werkt snel en kan binnen enkele werkdagen de opdrachten afwerken. “Ik doe mijn uiterste best voor iedereen. Kleding weggooien is vaak zonde als het met een nieuwe rits al verholpen kan zijn.”, vindt hij.
Loop eens binnen voor verstelwerk, nieuwe stoffering of maatwerk. Djano staat vijf dagen per week voor je klaar. Zondag en maandag is
Djano Maatwerk gesloten, dinsdag tot en met donderdag geopend van 09.30-18.00 uur, vrijdag van 09.30-20.00 uur en zaterdag van 09.30-17.00 uur.
Djano Maatwerk
Gindrapassage 7
5531 CP Bladel
Telefoon 06-3313 8133

Adres: Gindrapassage 7, 5531CP Bladel
Telefoonnummer: (0031) 0633 138 133
Stad: Bladel
Route: Gindrapassage 7
Postcode: 5531CP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coupeuse Anja Coupeuse Anja 346 meter Vakwerk voor prima prijs. Vermaakte kleding is altijd keurig en snel in orde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid