facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DJ te Huur

DJ te Huur

Info

DJteHuur levert de beste allround DJ's met of zonder licht en geluid

Geschiedenis

Huur een van onze DJ’s en je bent altijd verzekerd van een topfeest! De mogelijkheden zijn eindeloos. Van losse DJ of live band tot compleet aangeklede feestruimte, wij nemen alle zorg uit handen. Voor bruiloft, bedrijfsfeest of drive-in show. Onze DJ’s weten de juiste toon te raken!

Adres: Wilhelminakade 59, 2741 JV Waddinxveen
Telefoonnummer: +31640855560
Stad: Waddinxveen
Route: Wilhelminakade 59
Postcode: 2741 JV



op zoek naar gerelateerd: Perfect Wedding DJ, Bruiloft DJ
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Davca Events Davca Events 2 km Events | Artists | Media
DJ Vincent Drive-inn show DJ Vincent Drive-inn show 3 km Dj Vincent Drive-inn show Voor al uw feesten en partijen
Recensies
DJ Lucas heeft er voor gezorgd dat ons huwelijksfeest écht los ging! De communicatie vooraf met Peter-Paul was prettig en snel. Op de avond zelf ook erg prettig contact gehad met Lucas, wat een leuke en enthousiaste DJ! Daarnaast zag de retroset er prachtig uit. Lucas, bedankt!
Dankzij Bart een fantastische avond gehad op onze bruiloft! De retroset paste perfect bij de locatie en de leukste plaatjes werden gedraaid. Zeker een aanrader!
Via een eerdere bruiloft kwamen we terecht bij Peter-Paul van DJtehuur. Hij wist daar destijds zo'n mooi feestje neer te zetten dat we direct niet meer verder hoefden te zoeken voor onze eigen bruiloft. Vooraf krijg je een handige en makkelijke wishlist om in te vullen en spreek je al je wensen door met Peter-Paul. Tijdens de avond voelde Peter-Paul feilloos het publiek aan en was de absolute gangmaker van het feest. Ook zijn dj-booth ziet er ontzettend tof uit! Hij zorgde ervoor dat alle gasten hun voetjes van de vloer hadden en dat iedereen het naar zijn zin had. Ook met onze muzieksmaak heeft hij goed rekening gehouden. Na het feest heeft hij zelfs nog wat gasten thuis gebracht, aangezien hun taxi niet kwam opdagen. Echt een fantastische service en een aanrader voor elk feest!
We hebben enorm genoten van de avond en kunnen alleen vol lof zijn over DJ Lucas. Hij heeft onze stijl helemaal begrepen, de playlist gebruikt als input en inspiratiebron en er een fantastische avond van gemaakt. Ook voelde hij goed de sfeer aan op de dansvloer en had hij een goed ritme dat pastte bij het publiek van nummers switchen. Contact met Peter-Paul van DJtehuur was vlot, doortastend en snel geregeld!
Bij ons trouwfeest ging het dak eraf dankzij Peter-Paul van DJtehuur! Hij wist precies in te spelen op de sfeer, luisterde naar onze wensen tijdens het voorgesprek en was super gezellig in de omgang! Daarnaast had hij ook een prachtige opstelling en zorgde de samenwerking met de saxofonist voor de kers op de taart : BEDANKT!!
Peter-Paul heeft met zijn mooie retro-DJ booth een fantastisch feest neergezet op onze bruiloft. Aan het eind van de avond was iedereen aan het dansen, precies zoals wij graag wilden. Een zeer geslaagde avond en Peter-Paul heeft de avond goed aangevoeld.
Via DJtehuur.nl een DJ ingehuurd voor een event van het Centre for Commercial Innovation. Top ervaring. Luisterden vooraf goed wat voor type muziek en aankleding we wilden. Plaatje klopte.
Ons huwelijksfeest op 22022022 was mede dankzij Peter-Paul een groot succes. Het zag er lang naar uit dat we niet zouden kunnen dansen op ons trouwfeest, maar de corona-maatregelen werden net op tijd versoepeld. De last minute communicatie verliep zeer vlot. Onze wishlist werd gedraaid met nog enkele verzoeknummers van de aanwezige gasten, en we dansten tot het sluitingsuur. Het was top !!
Hoi Peter Paul! Gister was hartstikke leuk! Wij vonden alle muziek leuk! Zoals beloofd, ging het dak er af. Knap gedaan! Begreep zelfs van mijn zussen dat de gasten na ons vertrek graag nog door wilden feesten. Goed weekend nog! Groetjes Sven en Anne
Zaterdag 11 mei 2019 was onze GROTE dag. We hebben Peter-Paul van DJ te Huur ontmoet op een trouwbeurs in Utrecht, hij is heel prettig in de omgang en je kan merken dat ze veel ervaring hebben met het draaien op bruiloften. Het 1e contact t/m de evaluatie was top. Joppe was onze DJ tijdens het feest, een heel fijne kerel die ontzettend goed met ons mee heeft gedacht over muziekkeuze en opening/einde van het feest. Ook voelde hij de sfeer perfect aan en draaide de juiste nr's op het juiste moment. Wij hadden de retro booth geboekt en die zag er super gaaf uit! Ik raad DJ te Huur dan ook zeker aan! Mannen bedankt! Groet, Marco
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid