facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DJ-Niels

DJ-Niels

Info

Een feest van herkenning! Of u nu van 70′s, 80′s of 90′s muziek houdt, van disco, classic rock, Nederlands of van de allernieuwste top40; wij draaien ze!

Geschiedenis

Wij verzorgen op uw feest het licht, geluid, zorgen er voor dat alles vlekkeloos op elkaar overloopt en regelen alle technische zaken bij voordrachtjes.

De muziek is op een gezellig avond een belangrijke factor en daarom staan wij ook altijd open voor verzoekjes, want dit zorgt voor een feest van herkenning!

Of u nou van 70′s, 80′s en 90′s muziek houdt, van disco, Nederlandstalig of van top-40; DJ Niels is van alle markten thuis!



"DJ-Niels verzorgt op uw feest het licht en geluid, maar zorgt er ook voor dat de avond vlekkeloos op al uw wensen aansluit. De muziek is op een gezellige avond natuurlijk een belangrijke factor en om het nét even gezelliger te maken staan wij ook altijd open voor verzoekjes van u en uw gasten."
Adres: Prinses Irenestraat 33, 7031 zs Wehl
Telefoonnummer: 06-39081989
Stad: Wehl
Route: Prinses Irenestraat 33
Postcode: 7031 zs


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nick Chase Nick Chase 971 meter On this official facebook page you can find more info about Nick Chase. A dance, hous...
Recensies
Ik heb DJ Niels op ons bedrijfsfeest gehad en eerlijk bestond uiteindelijk de meeste muziek uit aanvragingen maar voor de rest super DJ
Zeer goede DJ!!!
Vertaald door Google Top-dj Origineel Topdj
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid