facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dj Mike

Dj Mike

Info

Dj Mike, Music & Events

Bij Dj Mike draait het om het juiste nummer op het juiste moment.

Geschiedenis

Mag ik u voorstellen aan DJ Mike.
DJ Mike is een allround DJ die voor elk feest inzetbaar is. Door zijn ruime ervaring in Feestcafe's, Discotheken, Feesttenten, Evenementen, Verjaardagen en Bruiloften weet hij d.m.v. zijn enthousiasme, interactie met publiek, snelle draaistijl en entertainment, van elk feest een feest te maken!
Ook voor het verhuur van Licht & geluid bent u bij Dj Mike op het juiste adres.



"Waarom Photobooth By Mike:Photobooths zijn een van de snelst groeiende vormen van entertainment voor feesten en evenementen. Een photobooth is ideaal om je feest succesvol en memorabel te maken. Het geeft je gasten ook een uniek cadeau: een tastbare herinnering aan een fantastisch evenement.Het leuke van een photobooth is dat er meerdere foto’s worden gemaakt. Kies je props; hoedjes, brillen, pruiken, tekstballonnen etc. voor je shoot start. Met één druk op de knop begint het avontuur; 3,2,1, flits!Pak jouw geprinte foto direct uit de photobooth voor de mooiste herrinnering!"
Adres: diepvoorde 1404, 6605EN Wijchen
Telefoonnummer: 0641503625
Stad: Wijchen
Route: diepvoorde 1404
Postcode: 6605EN



op zoek naar gerelateerd: Mike DJ Linne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sounderz Sounderz 861 meter Hardstyle Act/DJ/Producers Bobby Radstaat & Renaldo Erasmus
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid