facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DJ Erwin - DJErwin.nl

DJ Erwin - DJErwin.nl

Info

DJ voor bruiloften, feesten, partijen, bbq's, babyborrels, communiefeesten en alles wat echt gevierd MOET worden!



"DJ Erwin voor een knalfeest op je bruiloft, feest of evenement in de regio Limburg.Muzikaal een echte kameleon, voor ieder publiek passende muziek: vette beats, groovy dance music, bubbling remixes, pompende festival knallers, 90's, 80's, 70's, 00's, apres ski meuk, Vanavond uit m'n bol met Donnie, We will rock you! met Queen, oktoberfeest, disco, pogo, Mallorca tot en over het randje, Ibiza sfeertje bouwen, handjes in de lucht, van links naar rechts, stage dive, meezingers, stevige rock of languit loungen of afterparty."
Adres:
Telefoonnummer: 0651471264
Stad: Elsloo



op zoek naar gerelateerd: DJ voor jou, DJ Pascal, DJ Lars Nijverdal, DJ Pim
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RJ SOUND SERVICE RJ SOUND SERVICE 1 km Geluid verhuur & drive in shows
Recensies
Erwin heeft op ons huwelijksfeest de muziek verzogrd. In één woord: fantastisch! Erwin maakte er met ons samen echt een feest van! We zijn heel tevreden en zouden hem aan iedereen aanbevelen.
Recent heeft Erwin gedraaid op een feest van onze carnavalsvereniging en de boel er volledig op zijn kop gezet. Ook op andere feesten waar we regelmatig zijn te vinden en Erwin de muziek verzorgt, is het altijd een top feest! Absoluut een aanrader!
DJ Erwin heeft van mijn 50 e verjaardag een gezellig feestje gemaakt. Ik had hem vantevoren een lijstje met nummers gegeven en aangegeven hoe ik het graag wou. Hij heeft ze bijna allemaal gedraaid en ook de verzoekjes! Ik zou hem zo weer boeken! Helemaal niks op aan te merken, top!!!!
Top avond gehad met DJ erwin op onze bruiloft. Iedereen heeft genoten!
Tot onze grote tevredenheid hebben we al meerdere malen gebruik mogen maken van de diensten van DJ Erwin tijdens een van onze feestjes/evenementen. DJ Erwin voelt de sfeer goed aan en weet de juiste platen te vinden om er een top feest van te maken. Een echte aanrader!
DJerwin.nl heeft een mooie bijdrage geleverd aan het schitterende event 'Verenigd Organiseren' van Ondernemersvereniging Maaskant-Stein. In de sfeervolle ambience van Kasteel Elsloo gaf Erwin de perfecte invulling betreffende achtergrond muziek, licht en geluid. Dank voor jouw bijdrage, groet Tom Geuskens Voorzitter Maaskant-Stein
Dj Erwin is echt top! Hij draait al jaren bij ons in de zaak. En we hopen dat hij dat nog vele jaren blijft doen. Hij weet hoe hij sfeer moet brengen en zet de tent regelmatig op zijn kop. Chapeau!
Wij werken al jaren samen met erwin. Altijd goed gehumeurd en voelt echt aan wat een avond nodig heeft. Van bruiloft tot bedrijfsevenement - altijd een succes!
Yes yes yes….. boeken hem maar…. Dj Erwin. Voor mijn 50e verjaardag heeft hij goed geknald en daarmee het feestje naar een top sfeer gebracht. Bedankt Erwin.
Dankjewel Erwin voor de fantastische muziek en toffe sfeer tijdens de afterparty van @80DAAG ter gelegenheid van het 100-jarige jubileum van Toneelvereniging Ons Genoegen! 8⃣0⃣ Het was een Het was ons een waar genoegen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid