facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DJ Diyo

DJ Diyo

Info

Ik ben een professionele allround dj die met een vlotte en moderne draaistijl ervoor zorgt dat jouw bruiloft, jubileum of event bijzonder wordt!

Adres: Baileystraat 4-I, 8013 RV Zwolle
Telefoonnummer: 0629304556
Stad: Zwolle
Route: Baileystraat 4-I
Postcode: 8013 RV


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 11:00 - 15:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DJ Jasper Drive-in DJ Jasper Drive-in 1 km Zoekt u een DJ inclusief apparatuur of wilt u liever losse apparatuur huren voor beid...
DJ4all DJ4all 2 km Patrick Nobbenhuis, DJ en founder van DJ4ALL, is een rasechte DJ die zijn vak verstaa...
Alicia B Alicia B 3 km Alicia B from The Netherlands. Bookings: [email protected]
Boersma en de Boer Boersma en de Boer 7 km Deze jonge mannen zorgen voor een hele leuke sfeer! Ze maken je avond compleet door h...
Jix Jix 13 km Prima winkel. Aardig personeel. Goede aanbiedingen.
Recensies
We hadden een hele prettige kennismaking met Bob waardoor we ons al snel vertrouwd genoeg voelden om met hem verder te gaan. Aangezien we een hele diverse groep hadden met een mix van jong en oud, maar met name met 2 verschillende culturen, vonden we het wel enorm spannend hoe dit zou uitpakken. Op de avond zelf kwam alles perfect samen waardoor we geen moment spijt hadden van onze keus voor DJ Diyo. Na de bruiloft ook alleen maar positieve ervaringen gehoord over zijn manier van draaien. Ondanks de warmte kreeg hij het toch voor elkaar om de dansvloer de hele avond gevuld te krijgen. Dikke aanrader dus wat ons betreft!
Het feest van onze bruiloft had niet beter kunnen verlopen, Bob heeft ons huwelijksfeest tot in de puntjes verzorgd voor optimaal geluid en licht. Bij vragen reageert Bob ook erg snel en vriendelijk. Zijn website waar je verzoeknummers kan opzetten werkt ook erg goed. Ik kan mij geen betere DJ voorstellen, ga zo door en bedankt voor het geweldige feest!
Waanzinnig! Mensen stop met zoeken naar een DJ! DJ Diyo is de man die je moet hebben. Alles is tot in de puntjes geregeld vanaf het eerste moment dat je de afspraak maakt, tot het moment dat je de feestzaal verlaat! Niet alleen in de communicatie heeft bob geen steek laten vallen. Ook het meedenken, advies geven & de show waren super. En dan nog het feest zelf gisteren! Het feest was vanaf de eerste tot de laatste minuut 1 groot succes. Niet alleen zag de show er fantastisch uit maar ook de muziek was super. Bob snapt en leest zijn publiek uitstekend. Nogmaals super bedankt Bob voor je bijdrage aan een onvergetelijke bruiloft.
Onwijs goede dj die van elk huwelijksfeest naar grote hoogtes brengt. Ik heb DJ Diyo op de bruiloft van een vriend zien draaien, en op mijn eigen bruiloftsfeest en was beide keren erg onder de indruk hoe DJ Diyo er een feest van maakt. Goede, geen doorsnee muziekkeuze, maar wel een keuze die voor het publiek werkt. Op ons feest stond de dansvloer tot het einde toe volledig gevuld.
Wij hebben dj Diyo gevonden op internet. Met de goed recensies besloten wij met hem in contact te komen. Het gesprek in de studio gaf ons een goede indicatie wat de mogelijkheden waren. Het contact tot aan onze bruiloft verliep gemakkelijk en zeer prettig. 14 Juli 2023 zijn we dan getrouwd en het feest met de muziek van dj diyo Bob was fantastisch! De muziek was precies zoals wij het wilden. Voor iedereen wat. Ook heeft bob goed aangevoeld wat de gasten wilden. En dat samen met de verlichting en de videozuil maakte ons feest compleet! Bedankt Bob! Je hebt het geweldig gedaan
Bob was DJ op onze bruiloft en heeft dat perfect gedaan! Als bruidspaar weet je vaak niet zo goed hoe en wat, maar Bob nam ons heel goed bij de hand door zijn ervaringen te delen. We hebben daardoor goede keuzes kunnen maken. Sowieso was al het contact erg prettig en de digitale omgeving is erg gebruiksvriendelijk. In het voortraject was Bob terughoudend wat betreft verzoeknummers van het paar en de gaten, want waarom boek je anders een DJ? Maar met het gesprek en de suggestielijst vertrouwende wij er 100% op dat het goed ging komen en dat is absoluut waar. Uiteindelijk zelfs veel meer uit de suggestielijst gehoord dan verwacht en er zijn zelfs een paar verzoeknummers uit het publiek gedraaid. Bob voelde de zaal echt bizar goed aan en heeft onze wens qua opbouw van de avond nagenoeg perfect aangevoeld en uitgevoerd. We kregen van de gasten jong en oud behoorlijk wat complimenten. De locatie was ook erg te spreken hebben wij vernomen qua communicatie, geluidsniveau en dat soort dingen. Absoluut een aanrader. Bob/Diyo: Nogmaals heel erg bedankt!
Niets dan lof voor Bob Diyo, die ons huwelijksfeest van afgelopen zaterdag tot een enorm succes heeft gebracht. Bob is een echte professional, vanaf begin tot eind nam creëerde hij een ontzettende gezellige sfeer. Hij voelt de sfeer goed aan en stemt de nummers hier feilloos op af. Daarnaast brengt hij het nodige enthousiasme mee en heeft hij ook in de voorbereiding goed met ons meegedacht. Geen twijfel over wie we inschakelen als DJ bij een volgend feest!
Mede dankzij Bob hebben we onze bruiloft fantastisch afgesloten. Het begon al bij de behulpzaamheid tijdens het intro gesprek. Niet alleen gaf hij uitleg over de muziek en de belichting maar hij dacht ook actief met ons mee hoe we de gehele dag zouden kunnen plannen, en waar we op moeten letten. Dankzij de handige website konden we al onze wensen Openingsnummer, "must play" nummers, kleur belichting etc. opgeven. Toen we aankwamen op de feestlocatie was hij, en de lightjockey, al helemaal geïnstalleerd. De muziekwensen van het bruiloftspaar werden erg goed gerespecteerd en verzoekjes van de feestgangers, die bij ons ook in de smaak zouden vallen, werden zonder meer afgespeeld. Ik zou Bob zeker aanraden, voor ons 12.5 jarig jubileum mag hij de muziek weer verzorgen;
Dj Diyo heeft een topavond verzorgd op onze bruiloft! Van begin tot einde werd er enthousiast gedanst, ook al hadden we een klein gezelschap. DJ Diyo stemde de muziek goed af op de groep en liet de liedjes super in elkaar over gaan. Aanrader!
Wat een fantastische dj is Bob! Hij is vriendelijk, open en luistert oprecht naar je wensen. Mijn familie moest erg wennen aan het idee van een dj, maar Bob speelde op onze wensen en verzoeken in en maakte het voor iedereen fantastisch! De gasten konden ook zelf verzoeknummers doorgeven aan Bob. Er lagen viltjes op de tafels waarop het verzoeknummer geschreven kon worden. Wij hadden vanaf het eerste moment meteen een klik en wisten dat wij bij Bob aan het goede adres waren voor een onvergetelijke avond!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid