facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DJ BEEZ & DJ Lady S

DJ BEEZ & DJ Lady S

Info

DJ BEEZ & DJ Lady S zijn echte party dj's en onmisbaar op jouw feest! We hebben een eigen drive in show. Onze muziekstijl is allround. www.djbeez.nl

Adres: 9351 DC Leek
Telefoonnummer: 0612403906
Stad: Leek
Postcode: 9351 DC


Recensies
Gerard heeft de muziek voor de openingsdans voor ons in elkaar gezet. Dit was super. Wij kijken terug op een fantastisch mooie bruiloft feest. De sfeer zat er goed in en de dansvloer is niet leeg geweest. De volgende dag hadden we de foto's al ontvangen. Mooie spontane foto's waarmee we het feest kunnen herbeleven. Bedankt voor het bijdragen aan een onvergetelijk feest.
Wij hebben de avond bruiloft van ons leven gehad en daar hebben jullie een grote bijdrage aan geleverd! De muziek was super en helemaal afgestemd op ons en onze gasten. De foto's die bijna ongemerkt gemaakt werden door Sonja hadden we de volgende dag al en zorgen er voor dat we alles kunnen herbeleven. Daarnaast is Gerard erg attent en helder in zijn communicatie. Gerard en Sonja nogmaals bedankt!
Geweldig, dit duo heeft het er voor gezorgd dat ons feest op de bruiloft er 1 is geworden om nooit te vergeten. De één als DJ, de ander als fotograaf! Bij het zien van de foto's beleven we het feestje telkens weer opnieuw. Een echte aanrader!
Mooie drive in show, zowel vintage met lp´s als een hyper moderne lichtshow met top geluid. Leuk koppel en alles is bespreekbaar. AANRADER!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid