facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DJ Arjon

DJ Arjon
"DJ Arjon is de no nonsens vrolijke Brabantse Veluwnaar! Gevestigd in Gelderland, dus mooi centraal om door heel Nederland te reizen.DJ Arjon is dé DJ voor jou wanneer je op zoek bent naar muziek tijdens jouw feest of evenement.Of wat dacht je van een pop-up coronaproof minidisco? Gewoon op de stoep bij de feestganger. DJ Arjon heeft zijn bus omgebouwd tot minidisco en komt daarmee naar je toe voor 30 minuten feest. Allemaal binnen de geldende coronamaatregelen.Superleuk om zo een bijzondere verjaardag of huwelijksjubileum te vieren.!DJArjon heeft alles in huis om aan jouw wensen te voldoen!"
Adres:
Telefoonnummer: 0654222102
Stad: Ermelo


Recensies
Wij hebben enorm genoten van DJ Arjon op onze bruiloft. Het was een groot feestje. Ook het contact naar de bruiloft toe was erg prettig. Zeker een aanrader!!
Arjon heeft een fantastische avond voor mij neergezet! Daar ga ik nog heel lang met veel plezier op terugkijken. Mijn gasten hebben genoten!
DJ Arjon heeft van het klassenfeest met recht een feestje gemaakt!! Te gekke muziek, passend bij de leeftijd van de groep. Mijn zoon mocht van tevoren ook verzoeknummers doorgeven en deze zijn ook gedraaid. Een echte aanrader wat ons betreft!
Een leuke enthousiaste DJ en prettig in de omgang.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid