facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DIYA Tailors

DIYA Tailors

Info

DIYA Tailors is gespecialiseerd in het vervaardigen van maatkleding van hoge kwaliteit. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke service.

Geschiedenis

DIYA Tailors is gespecialiseerd in het vervaardigen van maatkleding van hoge kwaliteit. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke service.

Adres: Herenstraat 6, 2271 CG Voorburg
Telefoonnummer: 0851110832
Stad: Voorburg
Route: Herenstraat 6
Postcode: 2271 CG



op zoek naar gerelateerd: Herenstraat 6 Voorburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
100% LINDA 100% LINDA 79 meter Op de valreep dit aardige, fris ogende zaakje in pittoresk stukje Voorburg bezocht: l...
NOI Conceptstore NOI Conceptstore 122 meter Damesmode, accessoires en woondecoratie
Time2dress Time2dress 331 meter Herenstraat 124 2271 CL Voorburg Tel 070-3693075 Gezellige mooie winkel waar ik met ...
Rebaja Fashion Rebaja Fashion 387 meter Rebaja Fashion hippe winkel met bijna iedere week nieuwe kleding uit Amsterdam, Par...
Modest Art Modest Art 958 meter Traditions are made to be followed
Recensies
Een warm welkom vanaf het moment dat je binnenstapt. Je wordt perfect geholpen met het maken van de keuze voor je trouwpak. Het team zorgt voor een informele en gezellige sfeer. Echt een aanrader om samen met je getuigen een middag te spenderen voor het uitzoeken van je trouwpak! Ik kom zeker terug om ook een zakelijk pak te kopen!
Had mijn bruiloft naar voren moeten halen waardoor ik ook snel een trouwpak moest hebben. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt met DIYA en kon daar al snel terecht. Ik heb ze wel gezegd dat ik binnen ,3 maanden een pak moest hebben. Zij hebben ervoor gezorgd en mee gedacht in oplossingen zodat dit lukte. Ik heb me trouwpak optijd gekregen en een goeie service gehad door het personeel! Hartstikke bedankt team Diya!
Diya Tailors heeft mij goed geholpen. Ik had een afspraak met hun gemaakt en toen ik langs kwam waren ze helemaal ready om het afspraak te beginnen. De kleermaker was er en de verkoopmedewerker heeft mij goed geholpen met keuzes maken van stoffen en kleuren. Er waren 1000 soorten stoffen en kleuren en was het dus een beetje moeilijk om een mooie tint voor mij te kiezen. Gelukkig heeft de medewerker mij goed geholpen en de kleermaker heeft mij ook goed opgemeten. Toen ik na paar weken terug kwam om de kleren op te halen paste alles perfect. Een leuke ervaring heb ik hier gehad!
Diya tailors wat een mooie ervaring. Ik heb een jurk op maat laten maken en mijn vriend een pak op maat. Ze hebben ongelooflijk geduld met mij gehad, ik heb namelijk een paar keer het ontwerp veranderd maar wat is het mooi geworden en het pak ook mooi en goed op maat. We zijn ontzettend tevreden!
Ongeveer drie jaar geleden twee broeken en een colbert bij Diya aan laten meten. Er ging toen van alles mis, bestellingen raakte zoek, zoals ook de opgenomen gegevens van mijn maat. Ook leveringen kwamen niet aan. Tot drie maal heeft men mijn maat moeten opnemen en in totaal ben ik zeker 6x daar geweest voor het allemaal klaar was. Resultaat mooie broeken en mooie colbert maar wel met een doorlooptijd van zes maanden. Inmiddels weer aan nieuwe broeken toe en omdat de kleding uiteindelijk goed was deze week gebeld voor een afspraak in de hoop dat na drie jaar de organisatie op orde zou zijn. Afspraak gemaakt voor gisteren. Kwam daar na 1,5 uur rijden en om te horen dat de afspraak vergeten was. Alle medewerkers die een broek aan konden meten waren weg. Er werd nog iemand gebeld met de vraag om terug tekomen maar die had daar geen zin in. Enige optie was om nieuwe afspraak te maken en weer tweemaal 1,5 uur te rijden. Na drie jaar is het nog altijd een organisatorische janboel bij Diya en kies ik toch voor een tweede optie. Een andere tailor. Vanaf nu is Diya voor mij "DI-NEE" geworden.
Fantastische eerste afspraak gehad. Zelfs diner erbij gehad... niks was te veel en de verkoop was gezellig en goed. Erg blij met gemaakte keuze en blij met het professionele advies!
Super bedankt Diya tailors voor mijn driedelige trouw-/maatpak voor mij en mijn zoon! Jullie hebben goed geluisterd naar mijn wensen en dit afgestemd op mijn budget. Helaas is er onderweg heel wat mis gegaan. Ik noem zoal: - na akkoord aankoop met inmeten pas bleek de gekozen stof niet meer op voorraad te zijn. Stress bij beiden; hoe kan dit gebeuren? Gelukkig is de gekozen nieuwe set veel beter geworden, bedankt Soeniel. - na een paar maanden wachten hoorde ik maar niets. Toen ik de tailors contactte bleek dat het pak nog niet af was omdat het overhemd nog niet was ingemeten de vorige keer... - iedere keer binnenlopen werd ik door iemand anders geholpen. Dit zou niet mogen gebeuren hoorde ik van de tailor. Gelukkig uiteindelijk goed geholpen door Alessandria. - helaas nog te vaak vragen gekregen wat ik nu precies besteld had. Jullie hebben toch de order op papier? Een kopie van die order heb ik anders niet mee naar huis gekregen. - Het bestelde extra confectie overhemd bleek bij het ophalen niet ingenomen te zijn. Ze zouden deze daarom zo spoedig mogelijk thuis bezorgen. Echter, na een week nog geen bericht, ook niet dat het overhemd klaar hing. De bruiloft is al over twee dagen... gelukkig, na een telefoontje nog op tijd opgelost door hun vaste, vriendelijke stylist. Bedankt voor de welgemeende excuses. Toch zeer tevreden! Het resultaat mag er meer dan wezen. Het pak zat/zit als gegoten en was tot in de puntjes! Mijn zoon zag er even spectaculair uit. En het was altijd een genot om de Porsche achtige zaak binnen te lopen. Bedankt voor de openhartige service!
Diya Tailors ongekende kwaliteit voor zakelijke en trouwpakken. Op maat gemaakt rekening houdend met niet alleen je lengte maar zelfs met je houding kunnen ze een kostuum maken waar je de heel lang plezier van zult hebben. Er is geen aspect aan het kostuum waar je niet zelf bepaald hoe het moet worden tot aan de tekst in je nek en binnenzijde toe. Zelf heb ik er mijn trouwpak gekocht, maar het resultaat was voor mij verblufend! Daarnaast zijn de eigenaar en het personeel bijzonder kundig en klantgericht. Een klasse appart!
Super avond gehad met onze ontwerpster. Zeer tevreden en blij naar huis gereden. Voor unieke bruidsjurk, maatpakken, jurken, avondkleding en noem maar op zeer de moeite waard om eens een afspraak daar te maken.
Excellente ervaring, goed en professioneel geholpen en een zeer ruim aanbod. De verkoper was ook heel eerlijk en probeerde me niet iets aan te smeren en nam ruim de tijd. Uiteraard een beetje chic en daarmee niet de goedkoopste in maatpakken, maar daar krijg je wel kwaliteit en service voor terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid