facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Divoza Horseworld - Passie voor Paarden

Divoza Horseworld - Passie voor Paarden

Info

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties? Like dan onze facebookpagina.
Webshop: https://www.divoza.com

Geschiedenis

Al bijna 90 jaar staat Divoza Horseworld wereldwijd bekend als leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten.


Als u kiest voor kwaliteit, dan kiest u voor Divoza Horseworld
Continu streven wij naar de beste kwaliteit en proberen, waar nodig, de artikelen steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren zodat u als klant optimaal tevreden kunt zijn met uw artikelen en ongestoord van uw sport kunt genieten. Niet voor niets weten klanten uit alle hoeken van de wereld ons te vinden.
Paarden en ruiters die een keuze maken uit de collectie van Divoza Horseworld zien er altijd op en top uit.
In ons uitgebreide assortiment vindt u altijd verrassende nieuwe ruitermode, trendy hoofdstellen, een grote collectie boeken, comfortabele jodhpurs en laarzen, en nog honderden andere nieuwe artikelen buiten onze uitgebreide basiscollectie.


Gezellig thuis winkelen en bestellen uit de grootste internationale collectie
Thuiswinkelen en kiezen uit de grootste internationale collectie ruitersportartikelen is een reuze gezellige bezigheid.
Een uitgelezen collectie kwaliteitsartikelen, die in de immense Divoza magazijnen gereed ligt voor verzending naar paardenliefhebbers binnen Europa, maar ook naar de Verenigde Staten, Midden- en Verre Oosten en zelfs tot in Australië en Nieuw Zeeland.


Wat u vandaag voor 19.00 uur bestelt wordt morgen bij u thuis bezorgd (buiten Europa 5-21 dagen). En dat alles voor uiterst voordelige prijzen. Zo snel en gemakkelijk is winkelen bij Divoza, de wereld van ruitersportplezier!

✓ Werkdagen vóór 19:00 uur besteld, is morgen in huis!
✓ Zaterdag vóór 15:00 uur besteld, is zondag in huis!
✓ Gratis verzending vanaf €50,-

Producten

Alles voor ruiter en paard!

Adres: Zernikelaan 16, 9351 VA Leek
Telefoonnummer: 0594-512145
moc.azovid@ofni
Stad: Leek
Route: Zernikelaan 16
Postcode: 9351 VA



op zoek naar gerelateerd: paardenspullen, paardenspullen goedkoop, paardenspullen online, epplejeck, gratis paardenspullen, blauw setje paard, online paardenwinkel, applejack
Recensies
In deze winkel geweest voor een bodyprotector voor onze dochter. De verkoper heeft heel goed advies gegeven dus geslaagd en een goede bodyprotector gekocht. Dus zeer tevreden met de service. Mooie ruim opgezette winkel met een heel uitgebreid assortiment.
Net nieuwe rijlaarzen gekocht. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Ze nemen er de tijd voor. Afrekenen ook zeer vriendelijk. Al met al zeer tevreden klant!
Divoza heeft een ruim assortiment, in de winkel is het vaak rustig en overzichtelijk. De koopjeshoek is ook de moeite waard om te bekijken.
Leuke winkel, erg vriendelijk personeel wat ook erg met je meedenkt als je vragen hebt.!
Winkel ziet er top uit. Mooie producten. Personeel was aardig. Prijzen zijn wel aan de hoge kant
Niet blij, kaptoom online besteld voor 90 euro. Ging na een aantal keer gebruiken al stuk. De ring op de neus schoot los van een klein beetje druk. Gebeurde helemaal niets geks. En daar is de ring voorgemaakt zou je denken.. ze willen het product repareren maar dan moet ik het langs brengen. Of op eigen kosten opsturen. Ik bestelde mijn producten met de reden dat ik niet in de buurt woon. Als ik dat niet wou dan moest ik het maar zelf laten repareren maar dan verlies ik mijn garantie, vraag me af welke garantie precies want die blijkt dus als waardeloos. Nee hoor volgende bestellingen worden weer lekker bij de Agradi, daar is wel een goede service.
Mooie zaak. Het personeel weet echt waar ze over praten en geven goed en eerlijk advies.
Werd goed geholpen met passende laarzen vinden. Ik had helaas geen geld om iets mee te nemen maar dat heeft geen impact gehad op de service. Ben blij de winkel uitgelopen met het idee terug te komen en de laarzen aan te schaffen.
Wat een klantonvriendelijke medewerker achter de balie, kon geen Hallo van af… de arrogantie straalde er vanaf. Ik had een vraag maar durfde hem niet eens te stellen. Ik snap wel waarom de winkel zo leeg was zonder klanten Veel artikelen niet geprijsd, ik rij wel door naar ej in drachten. De medewerkers weten daar tenminste wat klantvriendelijkheid is. -> reactie op divoza klantenservice, natuurlijk kunnen ze zich hier niet in vinden… ik lees meer reviews met dezelfde ervaringen.
Slechte service. Ik krijg showmodel laarzen thuisgestuurd, geen twijfel over mogelijk er zit een 'showmodel' sticker op de doos en is ook te zien aan de laarzen. Na klacht hierover geen enkele tegemoetkoming op de laarzen. Deze gaan dus retour en ik bestel niet meer bij Divoza
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid