facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diving World Duikvakanties

Diving World Duikvakanties

Info

Diving World Duikvakanties is dé duikvakantiespecialist van de lage landen. Via deze pagina blijf je op de hoogte van de beste aanbiedingen en het laatste nieuws.

Geschiedenis


Diving World Nederland is dé allround duikvakantie specialist van de lage landen.

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld.
Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de lokale agenten over de hele wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd en scherp geprijsd.

Één van onze specialiteiten zijn de liveaboard vakanties www.liveaboards.nl, waar wij met enige trots, marktleider in zijn.
Naast onze standaard duikreizen, te vinden op onze website www.divingworld.nl, bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Wij zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Met Diving World ga JE ZEKER op reis!

Producten

duikreizen, liveaboards



"Diving World Duikvakanties is dé duikvakantiespecialist van Nederland & België!Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld.Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten, maar ook met gerenommeerde touroperators in Nederland, België & Duitsland. Ons aanbod is hierdoor groot, gevarieerd én scherp geprijsd!Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn, als énige duikreisorganisatie, aangesloten bij ANVR, SGRZ én het Calamiteitenfonds!"
Adres: Bovendorpsstraat 7a, 7038CH Zeddam (dorp)
Telefoonnummer: 0031(0)314-653180
ln.dlrowgnivid@ofni
Stad: Zeddam
Route: Bovendorpsstraat 7a
Postcode: 7038CH


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: single duikvakantie, duikvakantie groepsreis, duikreizen egypte, duikvakantie bonaire, diving world egypte, goedkope duikvakanties, duikvakantie malediven, duikvakantie beginners
Recensies
Heel tevreden van deze organisatie! Voor de eerste keer een liveaboard gedaan en daarbij de hulp van Diving World ingeschakeld. Ze hebben mee gezocht naar de ideale reis en pakket voor me. Ze hebben alles geregeld van vlucht, hotel, transfers en communicatie met de liveaboard zelf. Je hoeft je dus geen zorgen te maken. Ze reageren ook snel en bieden uitstekende service bij vragen en twijfels. Mijn volgende liveaboard boek ik weer via hun!
De reisbranche heeft ja gelukkig a Corona niets om te klagen. Dan mag je best wat arrogant en onvriendelijk zijn. Resultaat: klant die 15 jaar alle duikreizen bij jullie heeft geboekt = weg. Succes
Helaas kregen wij op het vliegveld te horen dat we de aansluiting door vertraging gingen missen, de reis ging niet door. We hebben hethele bedrag van Diving World teruggekregen en gratis tickets voor Duikvaker gehad. Echt een topservice!
In december 2022 met 16 personen van onze duikclub naar de Malediven geweest. Een liveaboard op de Amba van 11 nachten. Ondanks de grote groep was het voor Diving World geen probleem om dit te organiseren. Ook al werden vluchten gecanceld of kwam er al eens verrassing uit de kast gevallen, constructieve oplossingen werden aangeboden. De Amba is een goede boot om met 16 man, 11 dagen te verblijven. Heel goed van eten en accommodatie. De duiken zijn goed georganiseerd met zeer bekwame gidsen en crew. Altijd bereid om te helpen of aan de wensen te voldoen. Wel een aandachtspuntje voor de totaal prijs van de reis, welke niet van in het begin duidelijk was. Bij Amba en misschien ook bij andere boten in de Malediven moet je rekening houden met een service kost van 10%, meestal cash te betalen die boven op de prijs komt.
Behalve het verblijf zelf aan boord liep ALLES mis: 1. Er is geen info gegeven over de noodzakelijkheid van een pre-check-in voor de vlucht aanmaken QR-code. Dit voor een groep van 14 personen moeten doen voor de balie zorgt voor stress vooralleer te vertrekken 2. Priijsaanpassingen verhoging van 400 € en meer door diverse verplichte extra's service cost, niet aangekondigde fuel extra's.... Die meerkost diende dan nog CASH te worden meegenomen wie reist er graag op een vlucht met ongeveer 1000€ cash geld op zak? 3. Verplichte check-in op een niet-te verifiëren site waarbij volgende gegevens verplicht in te vullen zijn: naam, geboortedatum, e-mail adres, GSM en PASPOORTNUMMER. Ik ben al tientallen keren verwittigd over phishing en identiteitsdiefstal. Die check-in kwam vanwege hun partner, maar zij DiingWorld draagt hiervoor wel de verantwoordelijkheid 4. Wachttijd van 6 uur in de haven van Male tussen aankomst van de vlucht en het ophalen door de boot. Met andere woorden: al wat divingworld moest doen liep fouter dan fout, waar is het voordeel om alles in één pakket te boeken?
vorige 10 dagen op cruise gegaan naar de Malediven met AMBA. SUPER sfeer en heel toffe en behulpzame bemanning. *transfer van de luchthaven naar de cruiseboot Amba is door onze vroege aankomst veranderd van Late middag naar voormiddag zonder meerkost "super toch" *Door een annulatie van onze vlucht door de luchtvaartmaatschappij heeft diving world er toch nog voor kunnen zorgen dat ons snoepreisje is kunnen doorgaan, waarvoor dank aan DIVING WORLD. *we hadden het genoegen om 2 uitmuntende gidsen te hebben. briefing op voorhand met de mogelijkheden en weetjes van de duikplaats , maar ook de nodige vrijheid indien gewenst *meerprijs werd aangerekend voor meerkost brandstof, wat in deze moeilijke dagen zeker te verstaan is. het vooropgestelde bedrag werd met de afrekening zelfs naar beneden gebracht door een heel transparante berekening van de bootmanager. Diving world, BEDANKT Allstars duikclub Wommelgem
Al voor de 6e keer met Diving World op duikvakantie gegaan. Een hele fijne organisatie die alle moeite doet om je reis tot in de puntjes te verzorgen en eventuele problemen op te lossen. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en ik heb alleen maar heel vriendelijk en kundig personeel getroffen. Ze hebben er alles aan gedaan om de beste vlucht voor ons te vinden zodat we toch samen konden reizen, ook al was het heel druk. Service top en ik kan ze van harte aanbevelen!
Zeer slechte service! 2x geboekt bij diving world NOOIT meer! Allemaal fouten in reisdocumenten, papieren die niet ingevuld worden en ter plaatse op bestemming nog geregeld moeten worden. Stagiaires die je moet vertellen wat ze moeten regelen/invullen.... Totaal geen begeleiding voor die mensen. Boek je een groepsreis, moeten er een aantal via een andere reisorganisatie reizen. Zonder dat dit word medegedeeld! Prijzen worden zomaar omhoog gegooid, om druk op te leggen om te gaan boeken. Vliegen met een low budget maatschappij waarvan het vliegtuig bijna uit elkaar valt. Bij elke boeking word 25 euro korting gegeven op een volgende boeking..... Not! Geen goed woord meer over voor dit bedrijf
Helaas tot twee keer toe slechte ervaringen met Diving World. De laatste reis hebben wij in 1 keer voor 9 personen geboekt bij Diving World. Bij aankomst in Egypte bleek dat 3 personen van de groep van 9 bij een ander reisbureau geboekt waren. Verwarring op de airport en uiteindelijk na bijna een uur de juiste bussen voor beide groepen gevonden om bij het Hotel te komen. Op de terugreis, dezelfde ellende. Daarnaast hadden andere mensen van onze groep dezelfde accommodatie voor dezelfde periode bij een andere reis organisatie geboekt voor +/-250 euro p.p. goedkoper. Voor mij de laatste keer met Diving World!
Alles super goed geregeld van begin tot eind! Snelle en fijne service! We hebben ons duikbrevet gehaald bij blue ocean dive center en verbleven in hilton in marsa alam! Perfecte ligging en mooi hotel en korte wandeling over het strand naar de duikschool, waar het ook allemaal goed georganiseerd was, zoals ons van te voren verteld was. Bedankt ook nog voor de tips qua voorbereiding van de cursus! Ik blijf bij jullie boeken! De volgende reis staat alweer:
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid