facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diversity Communications

Diversity Communications

Info

Diversity Communications ontwikkelt video's en animaties. Jong, gedreven en creatief. Laat je meenemen in ons enthousiasme.

Geschiedenis

Diversity Communications ontwikkelt creatieve animaties en videoproducties die jouw boodschap op een inspirerende manier overbrengen.

Jong, gedreven en creatief. Dát is Diversity Communications. We nemen je mee in ons enthousiasme.



"Maak een onuitwisbare indruk met onze premium video’s en animaties. Het team van Diversity gaat voor jou aan de slag met unieke concepten, beelden, sound, effecten en teksten. Wij maken unieke content voor allerhande merken. Iedere productie krijgt onze volledige aandacht, want iedere aanvraag vraagt om maatwerk."
Adres: Ekkersrijt 4502, 5692 DM Son en Breugel
Telefoonnummer: +31 (0)40 240 51 51
Stad: Son en Breugel
Route: Ekkersrijt 4502
Postcode: 5692 DM



op zoek naar gerelateerd: Diversity Agency
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Q-Studio; creëert offline en online interactie Q-Studio; creëert offline en online interact... 0 meter Wij helpen als reclamebureau om op een effectieve manier te communiceren; on- en offl...
The Sign Crew The Sign Crew 131 meter The Sign Crew is een reclame & montage bedrijf in Noord-Brabant. Met advies en reclam...
Omroep Brabant Omroep Brabant 570 meter Interessante rondleiding door het gebouw van Omroep Brabant. Leuk om te zien wat er a...
Radio S&B Radio S&B 2 km Dé radiozender van Son en Breugel
Wens Reclame Wens Reclame 2 km Allround reclamebureau
De WeekendBuijteling De WeekendBuijteling 4 km De WeekendBuijteling is een gezellige podcast met nieuws, sport, muziek, het weer en ...
Recensies
Ik werk regelmatig met Diversity Communications samen en heb voor verschillende video's de scripts mogen verzorgen. Die samenwerking was iedere keer weer enorm plezierig. Het team van Diversity Communications is jong, ambitieus en daarnaast ook gezellig, waardoor ieder traject heel fijn verloopt. Het is erg leuk om samen toe te werken naar een eindproduct en ik ben elke keer weer erg enthousiast over het mooie resultaat. Ik hoop in de toekomst nog veel met Diversity Communications te mogen samenwerken en mooie producten te maken. Dankjewel Thibault en Nathalie voor jullie vertrouwen en het leuke contact dat we bij ieder project weer hebben!
Diversity Communications is een club van enthousiaste mensen die een professioneel stukje vakwerk maken! Prettig samenwerken in een relaxte sfeer. Planning en doorlooptijd zullen je verbazen! Erg tevreden voor het eindresultaat van onze eerste project met Diversity. More to come!!
Soepele samenwerking en prachtig eindresultaat! Diversity weet zich snel in te leven in het bedrijf en de opdracht. Dit heeft geleid tot een moderne animatie. Uitstekend werk en bedankt voor de samenwerking! Team KMWE Toolmanagers
Diversity Agency heeft een aantal animaties en een corporate movie voor ons ontwikkeld. Tot nu toe telkens een schot in de roos! Ze hebben aan weinig woorden genoeg om precies dát te maken wat wij in gedachte hebben. Kortom een professionele en enthousiaste partner!
Leuke maar zeker ook goede en professionele club! Vanuit "Impact Media Concepts" werken we regelmatig samen en dat bevalt super! Het werk dat wordt geleverd is van niveau, ze kunnen omgaan met deadlines en de communicatie is duidelijk. Succes!
Onlangs een aantal animaties en een moving header laten ontwikkelen voor onze website en overige promotiedoeleinden. Na een korte sparring-sessie met Thibault werd er gelijk snel geschakeld en binnen no-time ontvingen we een passend concept! Kortom; een frisse en professionele club voor al je moving content!
Voor onze vernieuwde website hebben we in samenwerking met Diversity Communications een nieuwe bedrijfsvideo laten maken. Ik kan niet anders zeggen dat het een zeer enthousiaste en professionele club is met ook nog eens een snelle service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid