facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dive Post

Dive Post

Info

Een duikwinkel van 1.000m2 aan een keur van producten voor duiken, snorkelen en zwemmen. Daarbij ook PADI duikopleidingen, onderhoud en actief duikteam.

Geschiedenis

Ons duikcentrum zit aan Castellumplein 4 in Valkenburg ZH. Dit is de grootste duikwinkel van Nederland met ruim 1.000 m2 winkel en bovendien een PADI 5* IDC en TecRec duikcentrum.

Groot assortiment
In onze winkel van ruim 1.000 vierkante meter vind je een keur aan materialen voor duikers, snorkelaars en zwemmer van uitlopende merken. We selecteren zorgvuldig op kwaliteit en prijsstelling en verkopen alleen materialen waar Dive Post volledig achter staat. Dive Post is een Suunto Experience Center. Naast verkoop hebben ook onderhoud en reparatie een belangrijke plek binnen het bedrijf. Zo bieden we de mogelijkheid om vrijwel elk merk ademautomaat te onderhouden en behoort het keuren van duikflessen ook tot de mogelijkheid.

Faciliteiten
Dive Post heeft naast een grote winkelruimte ook twee fris ingerichte theorielokalen, welke zijn voorzien van de modernste presentatie hulpmiddelen. De perfecte locatie voor het volgen, geven en voorbereiden van opleidingen en cursussen. Dive Post heeft natuurlijk ook een vulstation voor het vullen van perslucht (232 en 320 bar). Het vullen gebeurd bij de ingang, waar u ons vulpaneel vindt met 6 x 232 BAR en 4 x 320 BAR vulslangen. Direct naast de ingang is een watervoorziening wat het spoelen van duikspullen erg makkelijk maakt. Tevens beschikt Dive Post over een grote opslagruimte waar de opleidingsmaterialen en verhuurspullen liggen opgeslagen.

Opleidingen
Dive Post Katwijk is vanaf het begin actief in het opleiden van nieuwe duikers en in de regio inmiddels een van de grootste duikscholen. Met een team van enthousiaste instructeurs en divemasters kunnen zowel beginnende als meer ervaren duikers terecht voor cursussen. Als PADI 5* IDC kunnen we alle opleidingen aanbieden van open water to instructeur. Als PADI TecRec Center kunnen we ook alle technische opleidingen aanbieden. Voor groepen en bedrijven verzorgen we speciale duikclinics. Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de de duiksport kan een introductieduik de ideale kennismaking zijn. Dive Post is Aqua Lung Partner Center.


Ondernemers
Cees en Gertine Langmuur zijn de drijvende kracht achter de winkel in Katwijk en met een jarenlange ervaring in de duiksport een prima aanspreekpunt voor zowel de beginnende als meer ervaren duiker! Cees Langmuur is als mede-initiatiefnemer verantwoordelijk geweest voor het ontstaan van een nieuwe brancheorganisatie onder de vlag van de HISWA. Uiteraard is Dive Post Dive-equipment vanaf de oprichting lid geworden van deze brancheorganisatie met als doel mee te werken aan een betere en professionele duikbranche.

Onze klanten
Door de jaren heen is ons klantenbestand behoorlijk uitgebreid en divers geworden. Zo leveren we (duik) materialen aan diverse overheidsinstanties, musea, jachtbouwers, beroepsduikers, expedities, duikverenigingen, duikscholen, zwembaden, schietverenigingen, booteigenaren, tv programma's en natuurlijk ook aan zwem-, snorkel- en duikliefhebbers. Heeft u iets bijzonders nodig of een speciale wens? Door onze ruime ervaring en uitgebreid netwerk kunnen we prima meedenken over een oplossing.

Webshop
Naast de fysieke winkel beschikt Dive Post ook over een online duikwinkel. En wel onder de naam Diveoutlet. Gemakkelijk vanaf de bank online duikspullen aanschaffen op de tijd dat het u schikt. Dan bent u in onze webshop aan het juiste adres.



"Dive Post Dive-equipment is het grootste duikcentrum in de Randstad. Onze duikwinkel is te vinden op Castellumplein 4 in Valkenburg ZH gemeente Katwijk. Met ruim 1.000 vierkante meter is dit de place to be voor elke duiker, snorkelaar en zwemmer.Dive Post begon in 1999 als een klein postorder bedrijf maar groeide al snel door tot een winkel vol beleving en groot assortiment. Authorised dealer van vrijwel alle duikmerken.We zijn het grootste PADI duikcentrum van Nederland en bieden als 5* IDC center en TecRec center alle duikopleiding aan van Open Water tot aan PADI instructeur en technisch duiken en kinder duiken"
Adres: Castellumplein 4, 2235 CN Valkenburg, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 071-4087775
Stad: Valkenburg
Route: Castellumplein 4
Postcode: 2235 CN



op zoek naar gerelateerd: Dive post agenda, Dive inn webshop, Duikwinkel, Pacific Diving, Duikwinkel Rotterdam, Discovery Divers Reeuwijk, Pacific Diving Nieuwegein, Snrkl diving
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diveoutlet Diveoutlet 0 meter Zeer prettige koop-ervaring bij Diveoutlet door de attente service, zeer snelle bezor...
Recensies
Vriendelijk personeel en altijd behulpzaam. Heb hier mijn wetsuit Scuba Pro Novascotia besteld. Deze is keurig geleverd. De duikwinkel verzorgd ook duiktrainingen en lessen in het naburige zwembad Aquamar in Katwijk. Mocht u uw fles hier willen vullen dan is daar ook een mogelijkheid toe. Uiteraard worden duikspullen ook verhuurd. Neem eens een kijkje op de website van de winkel.
Mijn zoontje heeft via school sport een les gevolgd. Hij vond het echt fantastisch! Alles wordt goed uitgelegd en per 2 gaan ze het water in. Echt een ervaring. Duik instructeurs zijn ervaren en vriendelijk. Er zijn ook genoeg mensen waar je terecht kunt met allerlei vragen. Echt een aanrader!
Jammer dat je geen 6 sterren kan geven . Een hele fijne winkel, waar ze precies weten wat je zoekt en je niet bijvoorkeur het duurste proberen te verkopen. We hadden een setje vinnen gekocht waar we later achter kwamen dat er een onderdeel kapot was. Het in contact komen met de winkel was snel gedaan. De eigenaar nam contact met ons op, terwijl ze op vakantie waren super tof!. Vanwege hun vakantie was de winkel eigenlijk gesloten. Maar in overleg omdat wij binnenkort zelf op vakantie gaan mochten we toch even langs komen in de shop. Wat een service! Wij gaan hier nog veel meer spullen kopen om zo stukje bij beetje de volledige set bij elkaar te krijgen. Bedankt!!
Mooie winkel met grote keus aan duik/snorkel en watersport artikelen. Hier een mooi snorkelmasker gekocht voor de vakantie, na de vakantie was er een klein probleem met de snorkel en werd dit netjes opgelost met een nieuwe snorkel. Goede service en fijn personeel.
We kwamen voor een snorkel masker voor mijn man en dochter. Super goed geholpen en geadviseerd. Uiteindelijk dus een snorkelmasker voor mijn man en een bril voor onze dochter gekocht.
Grote winkel voor alle benodigde duikspullen. Goed advies en vriendelijk en hulpvaardig geholpen.
Bij de Dive Post heb altijd het gevoel dat ik echt welkom ben. Iedereen is bereid om je echt te helpen ook met ongewone vragen hebben ze altijd wel een oplossing ook al is het niet altijd een ABCtje. Groetjes, Eric
Hele fijne mensen in de winkel en als instructeurs. De sfeer is altijd goed. Veel activiteiten zodat je regelmatig kunt duiken. Ook worden er duikweekenden en duikvakanties georganiseerd. In de winkel word je altijd goed geholpen door mensen die enorm veel kennis hebben van het duiken.
Gave duiktoko voor elk budget. Natuurlijk, alles is ook online te krijgen maar ff passen , er aan voelen, en ruiken is ook wel belangrijk. Zeer ruime sortering van alles wat je wel en niet nodig denkt te hebben. Overzichtelijke zeer ruime winkel. Flessen vullen, onderhoud van jouw apparatuur en ervaringen uitwisselen hoort er ook bij. Duikers zijn meestal heel gezellige mensen dus een praatje is zo gestart. En zulke mensen vind je hier meestal wel. Voor mij het ritje er naartoe meer dan zijn geld waard.
Geweldige winkel en duikschool, zoveel ervaring en expertise op 1 locatie. Ook het winkelpersoneel weet overal wel iets van... en onwijs vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid