facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diva's of BAY

Diva's of BAY

Info

Muzikaal trio zingen herkenbare pop klassiekers, prachtige ballads en swingende meezingers.

Geschiedenis

Leuk dat je er bent! Op deze officiële Facebookpagina van de Diva’s of BAY vind je alles over onze optredens, de leukste nieuwtjes en te gekke backstage beelden en filmpjes over en van de Diva’s. Laat je ogen en oren verrassen!

Wij zijn Barbara, Anita en Yildiz. Onze jarenlange ervaring op het podium en onze eerdere samenwerking deed ons besluiten onze krachten te bundelen als swingende, close-harmonie zangformatie. En zo is hier “Diva’s of BAY”. Wij zijn vrolijk, gezellig, charmant maar ook échte Diva’s die dol zijn op een goed glas bubbels en een heerlijk stuk chocolade. We bieden een uitgebreid repertoire aan met bijpassende styling.

Met veel plezier verzorgen wij een stijlvol, muzikaal en meerstemmig optreden. Onze passie en ervaring in combinatie met uw specifieke wensen zullen van uw evenement een onvergetelijke ervaring maken. Wij staan altijd garant voor een programma dat op maat gemaakt is, van festival tot theater, van bedrijfsfeest tot huiskamer, het maakt ons Diva’s niets uit zolang we maar kunnen ‘shinen and sparklen’. We zijn met tape of met live combo te boeken en brengen als sfeermakers swingende ‘up tempo nummers’ of dienen juist als sfeerondersteuners met ons ‘rustige repertoire’. De interactie met het publiek vinden wij zeer belangrijk. Wij warmen graag onze stembanden voor u op om voor u en uw gasten een onvergetelijk en swingend optreden te verzorgen.

The Diva’s of BAY te boeken als:

Tape act één of meerdere sets
Act met live combo één of meerdere sets
Ontvangst act
Afsluitende act
Muzikale theaterprogramma’s
Medley op maat
Programma voor 50+
Diner dansant
Swingende party

Wij werken samen met “MDS Productions”. Zij verzorgen licht en geluid om zo garant te staan voor de kwaliteit.

Ieder evenement verdient een maatpak. Hebben wij uw interesse gewekt, neem dan gerust contact op met ons management "42 Avenue Productions".

Zij maken dan een offerte die past als een gala jurk.

“We leave a little sparkle wherever we go.”


Close your eyes en waan je op BAY islands.


Adres: Karspoor 4, 5712 VE Someren
Telefoonnummer: 0031621822594
Stad: Someren
Route: Karspoor 4
Postcode: 5712 VE


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid