facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diva Mode

Diva Mode

Info

Ieder seizoen een andere collectie dameskleding en assecoires voor toegankelijke prijzen.



"Diva Mode is dé toonaangevende grote maten damesmode speciaalzaak in Borne met maar liefst 300m2 kleding. Diva Mode is grootste Plussize winkel van Noord Nederland. Wij bieden prachtige merkkleding vanaf maat 42 t/m maat 56. Op verzoek ook maat 58 of 60. Ons motto is; Mode is een kwestie van stijl, niet van maten. Naast stijlvolle mode voor ieders stijl en budget bieden we u een grote collectie shawls en sieraden en tassen.Parkeren achter de winkel is gratis. Er is altijd koffie of thee voor u. Bij al uw aankopen vanaf €50,- krijgt u een waardecheque. U kunt ons mailen bellen of gemakkelijk contact maken met de app via de site van Diva Mode.Wij zien u graag.Vriendelijke groet,Team Diva Mode."
Adres: Achter de Brinken 47, 9462 PH Gasselte
Telefoonnummer: 0599565575
Stad: Gasselte
Route: Achter de Brinken 47
Postcode: 9462 PH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Borduurcentrum Gasselte en Willie's linnenhuis Borduurcentrum Gasselte en Willie's linnenhu... 421 meter Borduren en digitalieceren van logo's zowel grote als kleine partijen Vraag vrijblijv...
Timmer De Echte Bakker Timmer De Echte Bakker 440 meter Lekker brood en broodjes. Goed gebak. Vriendelijke medewerkster. Allergie informatie ...
Marijet Marijet 681 meter In onze oude boerderij vindt u een gezellig winkeltje vol met landelijke brocante en ...
Woodtastic Woodtastic 2 km Heerlijke winkel, uniek, mooi ingericht over meerdere verdiepingen lang leve de sjouw...
Recensies
Vanmiddag met schoonzus bij Diva Mode geweest om een jurk voor een bruiloft te zoeken. Ze werd zeer professioneel geholpen, er werd goed meegedacht en we hebben genoten van het vriendelijke personeel. De koffie was lekker, kortom, wat wil een mens nog meer! Onze missie is geslaagd!
Mijn favoriete winkel,altijd een plezier om even, nou even ,naar Borne te gaan ,speciaal voor de Robell broeken nergens anders te krijgen ,super vriendelijk personeel en heerlijke koffie met bonbon Tot de volgende keer .
Prachtige winkel meg een enorm assortiment aan geweldige kleding!
Stijlvolle mode voor een maatje meer. Diva Mode is toonaangevend in Oost en Midden Nederland in plussize damesmode. naar een veel groter pand. Groot en divers assortiment in een prachtige winkel van meer dan 300m2 en 24/7 online.
Mijn vrouw is een zeer tevreden klant, het online bestellen werkt probleemloos. Het kledingstuk is met zorg en aandacht verpakt en vaak zit er een klein presentje bij, kortom het is een klein feestje.
In Borne slaag je altijd in mode zaak Diva, mooie mode vanaf maat 42, veel keuze, voor elk wat wils. Prettige verkoopsters die het goed menen, en de koffie staat klaar
Leuke ruime winkel, grote keuze uit diverse merken, waarbij de collectie van bekende merken wordt afgewisseld met items van andere merken, zodat je keuze kunt maken uit een gevarieerd assortiment. Rustige sfeer, goed advies.
Fijne zaak en goed geslaagd. En... de koffie is heerlijk!
Uitgebreide collectie grote maten voor dames met eigen website.
Een mooie en grote winkel met mooie en goede kleding .met mooie keuren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid