facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diva Dichtbij

Diva Dichtbij

Info

Zingen van mens tot mens, dat doet Diva Dichtbij. Professionele zangers geven intieme optredens voor mensen die langdurige zorg nodig hebben.

Geschiedenis

Diva Dichtbij zingt voor langdurig zieken die niet meer zelf naar het theater kunnen. Dat doen we bijvoorbeeld in een huiskamer van een verpleeghuis of 'aan het bed'. We staan niet op een podium. Want we willen dichtbij komen en iedere persoon oprechte aandacht geven.

Elk optreden is anders. Bijzonder is het altijd. Herinneringen komen boven drijven. Mensen komen uit hun schulp en lachen weer. Wie dat nog kan, maakt een dansje, met of zonder rolstoel. Maar er is ook ruimte voor verdriet en pijn. Onze Diva's/Divo's brengen mensen in beweging en bieden verlichting. En dat is precies de bedoeling.

Onze taak

Langdurig zieken verlichting geven met professionele zang en persoonlijk contact.



"Stichting Diva Dichtbij geeft kleur aan het leven van ouderen en langdurig zieke mensen. Dat doen we door middel van muziek en oprechte aandacht. Professionele zangers - de Diva's en Divo's- zingen nostalgische muziek in voornamelijk zorginstellingen. We zingen niet vanaf een podium, maar juist dichtbij. Want we vinden het maken van echt contact belangrijk om verbinding te kunnen maken met de mens achter de ziekte.We zijn gespecialiseerd in het zingen voor mensen met dementie, Huntington, EMB en psychiatrische- en somatische aandoeningen. Met ons uiteenlopende repertoire in 13 verschillende talen hopen we een breed publiek aan te kunnen spreken. Of we nou Franse chansons, Evergreens of Nederlandse levensliederen zingen."
Adres: Raphaëlstraat 1, 7031 BA Wehl
Telefoonnummer: 0314 35 92 45
ln.jibthcidavid@tsop
Stad: Wehl
Route: Raphaëlstraat 1
Postcode: 7031 BA



op zoek naar gerelateerd: kosten diva dichtbij, diva dichtbij wehl, diva dichtbij vacature, de diva s, diva dichtbij speellijst, diva dichtbij youtube, diva dichtbij facebook, zingende diva's
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Stilte Verbroken De Stilte Verbroken 838 meter Stichting De Stilte Verbroken stelt zichzelf ten doel om primair (seksueel) misbruik ...
Recensies
Inmiddels ben ik zelf een aantal jaar verbonden als zangeres bij deze mooie stichting. En met plezier. Het is elke keer weer bijzonder te zien dat er middels muziek en oprecht contact wonderen worden verricht.
De zangers en zangeressen van Diva Dichtbij mogen bijna dagelijks zingen voor kwetsbare mensen in zorg- of verpleeghuizen. Een prachtig goed doel! Help je mee?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid