facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DIV architecten

DIV architecten

Info

We dragen creatieve en duurzame oplossingen aan maar blijven tegelijkertijd ook realistisch. Zeker in de huidige tijd gaat het erom om degelijke gebouwen te ontwerpen, die binnen budget en planning gerealiseerd worden.

Geschiedenis

DIV architecten, oftewel Duurzaam, Integraal en Veelzijdig ontwerpen, is een jong en dynamisch bureau gevestigd in Oud-Beijerland. Een veelzijdig bureau dat zich op diverse vlakken van de architectuur concentreert. Woningbouw (nieuw- en verbouw), kantoorgebouwen, bedrijfsgebouwen, utiliteitsgebouwen, herbestemming, restyling en recreatiedoeleinden zijn een aantal projecten waaraan momenteel gewerkt wordt.

We dragen creatieve oplossingen aan, maar blijven tegelijkertijd ook realistisch. Zeker in de huidige tijd gaat het erom om degelijke gebouwen te ontwerpen, die binnen budget en planning gerealiseerd worden.

Voor een gebouw dat een bijzonder icoon of visitekaartje moet worden denken wij graag 'out of the box', maar tegelijkertijd zijn wij ook prima in staat een no-nonsens gebouw te ontwerpen waarbij functionaliteit en budget voorop staan. Voor iedere opdrachtgever komen wij met een specifieke, op de opdrachtgever gerichte oplossing.

Adres: Van Hogendorpstraat 25, 3281 SW Numansdorp
Telefoonnummer: 0644137382
Stad: Numansdorp
Route: Van Hogendorpstraat 25
Postcode: 3281 SW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boudesign Boudesign 421 meter Turnkey projectinrichter./Samsung
Businesspoint HW Businesspoint HW 711 meter Ik huur nu ruim een jaar een kantoorruimte bij Businesspoint HW. Mooie kantoren/werk...
Bogaerds Architecten & Ingenieurs Bogaerds Architecten & Ingenieurs 856 meter Weten wat ze doen, mooie ontwerpen en goede directievoering.
AWI Design bv AWI Design bv 888 meter Fijne communicatie, snelle levering en prachtig resultaat!
TRID'OR Service TRID'OR Service 1 km Als toonaangevend leverancier van oplossingen voor service, onderhoud en verkoop , he...
Davant Maritime Services B.V. Davant Maritime Services B.V. 8 km Maritieme dienstverlening in de breedste zin van het woord!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid