facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DIT Personeel

DIT Personeel

Info

Timmerman, installatiemonteur, elektromonteur of lasser. Je bent op de eerste plaats vakman. En hebt recht op een werkgever die 100% gaat en staat voor vaktalent. DIT Personeel heeft 7 unieke zekerheden die we hebben vastgelegd in onze 7 vakgaranties.

Geschiedenis

Timmerman, installatiemonteur, elektromonteur, schilder of lasser. Wat jouw specialisme ook is, je bent op de eerste plaats vakman. En dus heb je recht op een werkgever die 100% gaat voor vaktalent. DIT Personeel is die werkgever. Jouw werkgever.

Een rondje langs onze klanten leert dat de vraag naar timmerlieden, installatiemonteurs, elektromonteurs en lassers groot is. Werk genoeg. Ons advies? Accepteer alléén werk met garanties. Bij DIT Personeel krijg je garanties. Op stipte loonbetaling, bijvoorbeeld. Op een gratis professionele uitrusting en de mogelijkheid om vakopleidingen te volgen. Bekijk alle garanties voor vaktalent en geef aan hoe, waar en wanneer jij wil werken!

Bekijk onze 7 vakgaranties voor werknemers op: bit.ly/100voorvaktalent1.

Adres: Filipsweistraat 9a, 4181 CH Waardenburg
Telefoonnummer: +31 88 494 9500
ln.leenosreptid@ofni
Stad: Waardenburg
Route: Filipsweistraat 9a
Postcode: 4181 CH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: dit personeel waardenburg, dit personeel heerenveen, dit personeel groningen, dit personeel amsterdam, dit personeel rotterdam, dit personeel zwolle, dit personeel enschede, dit personeel deventer
Recensies
Ben toch al wat jaren in dienst bij Dit Altijd netjes mijn geld op tijd. En als je om kleding vraagt wordt het geregeld. En gereedschap is ook geen punt. Ik heb niks te klagen zoals andere die hier iets schrijven.
Tot op heden fantastisch voor kunnen werken afgezien van het feit dat ze met Acture samen werken. Maar vandaag hebben ze het fantastisch vern*&^kt door de in de schilders cao omschreven bonus van 2,35% aan zichzelf te spenderen i.p.v. hun werknemers! Dat is dan weliswaar niet verplicht dankzij die h*&^ters van onderhoud.nl maar de voorgaande jaren was het nooit een probleem...... Tot nu! Heb ook het donkerbruine vermoeden dat dit in de toekomst vaker zal gebeuren en kan iedereen alleen maar aanraden bij dit bedrijf uit de buurt te blijven! Het was een leuk bedrijf..... Nu is het één van de vele gierige instantie geworden!
Ga niet voor dit bedrijf werken! Ze werken samen met een bedrijf genaamd Acture. Mocht je onverhoopt ziek worden kom je daar terecht en dat wens je je ergste vijand niet toe! Google -> Acture dan kom je er zelf achter. DIT nooit meer voor mij! Als ik bij een solicitatie hoor dat ze met Acture werken wil ik er al niet meer werken. Raad iedereen hetzelfde aan. Daarnaast over DIT zelf, heb geen opleiding gehad als electriciën maar ze verhuren me als hulpmonteur om meer geld te vangen waardoor je klachten krijgt op de bouw. Dit meerdere keren meegemaakt op de bouw. In één woord oplichters!
Hele dag voor DIT uitzendbureau gewerkt en niets uitbetaald gekregen wegens gebrek aan ervaring. Terwijl ze op hun vacatures schrijven ''werk ervaring geen pre''. Je werkt hier in een omgekeerde wereld waarvoor je moet betalen om te werken. Waardeloos. Ze maken gebruik van mazen in de wet en praten je liever een schuldgevoel aan met een als dan verhaal, dan dat ze hier transparant over zijn.
Binnen DIT Personeel heerst een informele werksfeer, waarin ik veel ruimte krijg voor ondernemerschap. Ik beheer mijn eigen klantenbestand en werknemers. Binnen 1 jaar ben ik doorgegroeid van Junior Accountmanager naar Accountmanager. Waar ik als Junior accountmanager een goede begeleiding kreeg van mijn regiomanager, kan ik nu zelfstandig aan het werk. Het leukste van mijn baan vind ik het scoren van nieuwe klanten, het zoeken naar nieuwe monteurs en de omgang met bestaande klanten en monteurs. Mijn uitdaging is om monteurs te blijven ontwikkelen en daardoor de klant te voorzien van het beste vaktalent.
Slechste uitzendbureau die ik ken!! Gaat zeer slecht met z'n personeel om en komt afspraken na. Bedrijfskleding, elektrisch gereedschap en BPM'S krijg je niet! Je moet alles zelf aanschaffen. Dit is mijn ervaring met DIT in 2015
Geen goede ervaring met dit had van daag een afspraak om 11u had vrijdag gemeld dat ik misschien iets later zou zijn krijg geen terug koppeling maar ik was op tijd alleen contact persoon van dit kwam zelf 3/4u later maar moest ze wel bellen geen excuus van hem!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid