facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Disneykamers.nl

Disneykamers.nl

Info

De online Disney kinderwinkel met Disney kinderkamers en -meubelen, kinderkamer decoraties en nog veel meer van uw favoriete Disney personages

Label

Disney Frozen, Miraculous Ladybug, Thomas de Trein, Minnie Mouse, Spiderman, Disney Princess, Disney Cars, PJ Masks, Star Wars, Peppa Pig, The Avengers, Winnie de Pooh, Mickey Mouse, Paw Patrol, Spiderman, Shimmer and Shine, Turtles, Hello Kitty, Vaiana, Brandweerman Sam, Blaze en de Monsterwielen, PJ Masks en meer !

Producten

Mega collectie kinderkamers, kinderkamer decoraties en artikelen van alle populaire tv- en filmkarakters.



"Online webshop met licentie artikelen. Afhalen mogelijk na afspraak."
Adres: Sprendlingenstraat 22 (voordeur op de hoek), 5061KN Oisterwijk
Telefoonnummer: +31 13 822 595 3
ln.sremakyensid@ofni
Stad: Oisterwijk
Route: Sprendlingenstraat 22 (voordeur op de hoek)
Postcode: 5061KN


Recensies
Customer service gemaild met de vraag of ze ook via PostNL pakketjes kunnen sturen want zij gebruiken DPD. Bij ons in de buurt veel problemen met DPD en dit ook aangegeven. Het volgende kreeg ik terug van Astrid: "Wij kunnen altijd navragen waar een pakket is. Desnoods wordt er een onderzoek opgestart door DPD. Dat mailtje wordt automatisch verzonden. Heel vaak verdwijnt het in de spambox omdat mensen hun pc zo hebben." Tja, als je nu al een aanname doet dat ik zoiets simpels als mijn spambox niet controleer, dan is je service level wel erg laag. [Update 13/11/20201: 5:35pm]: Het gaat er niet om hoe het geregeld is bij DPD, dat weet ik zelf ook wel ik heb namelijk ook aangegeven dat er al een onderzoek loopt bij DPD voor de buurt. Het gaat om de denigrerende woordkeuze over wat u mij als antwoord opstuurd, als potentiele klant.
Na een bestelling geplaatst te hebben was het artikel razend snel in huis. Ook ben ik erg positief over het klantencontact, er werd tijd voor mij genomen en er werd meegedacht om aan mijn wensen te voldoen.
Zeer fijne communicatie met de klantenservice over kapotte slofjes. Snel en professioneel geholpen. Top service!
Prima gebeld en uur later opgehaald super hoor
Slechte service!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid