facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Discus Tropica

Discus Tropica

Info

Een mooie grote huisdierenspeciaalzaak met een ruim assortiment. Wij zijn ook gespecialiseerd in tropische zoetwater aquaria. Ook voor de vijverliefhebber en recreatieve hengelsporter zijn wij het goede adres. Graag tot ziens in onze winkel.

Geschiedenis

Dierenwinkel

Adres: Spankerenseweg 2, 6951CG Dieren
Telefoonnummer: 0313415997
Stad: Dieren
Route: Spankerenseweg 2
Postcode: 6951CG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Discus Eibergen, Dierenwinkel in de buurt, Discus Apeldoorn, Discus Lisse, Discus dierenwinkel Amsterdam, Discus Tilburg, Dieren winkels, Discus Beijum
Recensies
Duur met voer, weinig budget voer. Dure winkel. Personeel vriendelijk, maar niet super geweldig. Voor ons enkel als we in de buurt zijn en iets nodig hebben wat we nergens anders goedkoper kunnen krijgen. Loont voor ons niet echt de moeite om hier vaak te komen.
Ben op vrijdag om 6 uur savonds naar toe gegaan maar helaas waren ze dicht terwijl ze om 20:00 moesten sluiten
Groot assortiment. Enige grote nadeel is zeer weinig verstand van aquaria en vissen. Hierdoor worden er verkeerde adviezen gegeven. Dat ten koste gaat van het welzijn van de dieren.
Bij elke zak total bite kattenvoer gratis speeltje ! 3 zakken gehaald en 1 speeltje gekregen na vragen . Meer zat er niet in ! Je wordt vriendelijk weggelachen door 4 man personeel, deze winkel nooit meer !!
Aardige medewerkers redelijk advies na een beetje doorvragen en de juiste medewerker te vinden
Ze verkopen konijnen en knaagdieren… grootste deel wordt uit impuls gekocht en krijgt vervolgens slecht en eenzaam leven. Ik koop niets in dierenwinkels waar zoogdieren en vogels worden verkocht. Jammer!
Heel klant onvriendelijk. Persooneel staan liever met elkaarte praten. Dan klanten te helpen. Zodra een van de persoonleden helpt zijn ze ongeïnteresseerd . Stond op punt om de winkel uit te verlaten.
Super fijne winkel
Vriendelijk personeel, maar sommige nieuwe medewerkers lijken niet veel verstand van zaken te hebben. Assortiment voor hond, kat, konijn is naar mijn ervaring prima voor de grootte van de winkel. Erg jammer dat er konijnen en knaagdieren in de winkel worden verkocht: dat is niet meer echt van deze tijd.
Wat een sagherijnig personeel daar al meerdere keren geweest maar het wordt er niks beter op.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid