facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Discus Stiens

Discus Stiens
Adres: It Achterbosk 19, 9051 CS Stiens
Telefoonnummer: 0582574994
Stad: Stiens
Route: It Achterbosk 19
Postcode: 9051 CS


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
De werknemers zijn aardig maar meer positiefs kan ik eigenlijk niet opnoemen. 9 van de 10 klanten vertrekken weer met lege handen omdat de schappen zo goed als leeg zijn. De eigenaar laat alles behalve verantwoordelijkheid zien en is het grootste gedeelte van de tijd niet aanwezig. Ik heb steeds contact geprobeerd op te nemen met de eigenaar maar hij reageerde nergens op. Telefoontjes werden niet opgenomen, er werd niet teruggebeld, mailtjes en appjes werden niet geopend en/of beantwoord en afspraken kwam hij niet na. Klanten worden dingen beloofd die achteraf niet waargemaakt worden.
Weinig voorraad , meerder malen het antwoord gekregen dat het is besteld maar helaas
Super vriendelijk en behulpzaam personeel, mensen met hart voor de zaak!
Prima dierenwinkel voor een dorp als Stiens. Ze hebben groot assortiment
Top service en zelfs bezorging aan huis. Ik kom hier echt heel graag voor de voeding van mijn diertjes.
Jaren klant geweest en was de welbekende smoes “we hebben leveringsproblemen” echt zat aan het worden. Online overal verkrijgbaar hondenvoer maar niet hier. Als compensatie zouden we een zak bezorgd krijgen, maar je raadt het al ze kwamen niet opdagen. Mail gestuurd en geen reactie. Triest! Voor ons geen Jongsma meer, daarnaast begint de winkel steeds verder achteruit te gaan, rommel en veel lege schappen. Is het einde al in zicht?
De winkel gaat erg achteruit. Het is heel rommelig en de schappen zijn maar half gevuld. Overal staan half uitgepakte dozen. 9 van de 10 keer hebben ze niet wat je nodig hebt. Erg jammer!
Hele leuke vakkundige bediening onze zoon ging voor het eerst vissen en dan kan je wel wat advies gebruiken. Zijn eerste hengel........ natuurlijk 1 met een Friese vlag erop.
Een dierenzaak met verstand van dieren. Voor mijn honden altijd goed advies gekregen. Ze doen het fantastisch op d'r Farm Food. Zelfs bij problemen met de levering, wat aan de leverancier ligt, komen ze met een fijne oplossing!
Ohhja het was een kippenhok. Ik heb de lekkage meteen aangeven. Dat ik jaren moet wachten en dat er een stuk af moet nee natuurlijk wil ik dat niet wou dat gemaakt werd als meteen de lekkage was aangeven had ik hem niet gekocht was ik voor andere gegaan enz en er was nog iets kapot wat je zou nakijken en oplossen. Je bent zelf nooit je afspraak meteen nagekomen wat we telefonisch hadden afgesproken heeft niks met de rest van mijn andere dieren te maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid