facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Discotheek Stoba

Discotheek Stoba

Info

Café Discotheek Stoba

Geschiedenis

Een begrip in de regio waar al jaren lang niemand om heen kan.

Generaties mensen zijn binnen de muren van Discotheek Stoba op stap geweest. Voor velen de eerste kennismaking met uitgaan, de eerste kus, het eerste biertje, voor velen…

Discotheek Stoba is geen grote discotheek, maar daardoor wel des te gezelliger, met een maximale capaciteit van 800 bezoekers is het al snel gezellig toeven.

Door de jaren heen zijn er al heel wat concepten de revue gepasseerd . Bands en DJ’s, die nu al jarenlang aan de landelijke of internationale top staan hebben allemaal wel eens een keer de sfeer van “de Stoba” mogen proeven.

Dit benadrukt waarom de Stoba er nog steeds is voor jong en oud. Het is de Discotheek waar je gezellig en bovenal nog goedkoop op stap kunt gaan.

Er is altijd voor elk wat wils. Bands, DJ’s, themafeesten alles kan en niets is onmogelijk. Van de beste ‘housefeesten’ tot een ‘polonaise’ aan toe. Eén ding is zeker het is feest en met recht een stapavond van formaat!

Adres: Bovenstestraat 34, 6101 EL Echt
Stad: Echt
Route: Bovenstestraat 34
Postcode: 6101 EL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feestcafé De Kelder Feestcafé De Kelder 10 meter Gezellige bar, prima prijzen, helaas was het bier echt ondermaats qua smaak.Sfeer: 4/...
Cafe Moustache Cafe Moustache 85 meter Altijd gezellig bij Jo en Monique, topkroeg met goede bediening en goed verzorgde dra...
Recensies
Toffe plek om naar toe te gaan. Goede dj's. Een aanrader voor een avond uit.
Van oudsher een genot om hier te komen. Door de jaren heen met ontzettend veel plezier hier gekomen om te genieten van een goed glas bier, leuk en prettig gezelschap en goede livebands! Kortom hier blijven we nog met regelmaat komen. Ook de vriendelijke service is een aanrader!
Erg leuk de combinatie café en discotheek. In het café vaak goede live bands, whiskey proeverijen en een super sfeer. In de discotheek te gekke dj’s en artiesten variëren van feest muziek tot elektronische muziek en het bijzondere headbangers ball en ook een te gekke sfeer. Helemaal met de nieuwe kleurstelling en nu ook weer 18+! In Stoba is zelden ruzie en het motto op de muur voel je dan ook echt; ‘There are no enemies, only friends who haven’t met yet’.
Lekker gedimte, sfeervolle New Wave Scene ambiance met goede Dj's die vet draaide tijdens de Back To Black party. Ook goede consumptieprijzen. Zeker vasthouden zo en een echte aanrader dus voor de liefhebber van New Wave en aanverwante muziek.
Met carnaval is er al 2 jaar achter elkaar een slechte Dj in het café en in de zaal worden minder jarige toegelaten die nog alcohol nuttigen en onnodig in gevecht raken. Geen aanrader met carnaval.
Discotheek voor 14/15 jarigen.. er is wel security maar je kunt je er gewoon naar binnen lullen. Heel lang wachten en geen hygiëne aan de bar ; ze gooien geen rietjes weg ze hergebruiken ze voor iemand anders. Leuke tent als je pfeiffer wilt krijgen..
Super leuke middag dankzij the Wiskey fellowship. Heerlijke Whisky geproefd met gezellige mensen.
Goeie service en sfeer ! Voor jong en oud,
Klassieke plek om te zijn. Veel historie. Leuk cafe en een zaal die door de hele gemeenschap wordt gebruikt voor tal van evenementen!
Heel gezellig cafe met goede bands. Ook leuk om gewoon een kopje koffie te drinken op het terras.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid